Dolar 34,2472
%0.3
Euro 37,8197
%0.13
Altın 2.930,370
%0.5
Bist-100 8.945,00
%0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zonguldak Müftülüğü taşındı

Zonguldak Müftülüğü taşındı

Zonguldak Müftülüğü yeni hizmet binasına taşındı. Yeni makamında açıklamada bulunan İl Müftüsü Nuh Korkmaz, “5 aydan beri açılması için gayret sarf ettik. Allah, Ramazan ayına girerken nasip etti. İnşallah dinimizi daha fazla insana...

  • Ege Postası
  • 06.07.2013 - 10:36
Zonguldak Müftülüğü yeni hizmet binasına taşındı. Yeni makamında açıklamada bulunan İl Müftüsü Nuh Korkmaz, “5 aydan beri açılması için gayret sarf ettik. Allah, Ramazan ayına girerken nasip etti. İnşallah dinimizi daha fazla insana anlatma adına güzel hizmetler yaparız. Zonguldak’ın böyle bir donanımda din hizmetlerinin yapılacağı bir binaya ihtiyacı vardı.” dedi.

Müftülük hizmet binasının yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Korkmaz, “Ayrıca binamızın yapımında bizlere yardımcı olan Zonguldak halkına, binanın kaloriferleri, aile ve irşat salonu ile diğer sosyal salonlarının tefrişatını yapan hayırseverlere teşekkür ediyorum. Ayrıca temelini attığımız camilerin yapımında emeği geçenler ile yeni yapacağımız ibadethanelerimiz için hayırda yarışacak duyarlı vatandaşlarımızdan da Allah razı olsun diyorum. Bilinmelidir ki kazançların halka hayır olarak dönmesi, halkın dualarının onlara yansımasına vesile olacaktır.” şeklinde konuştu.

HATİMLE NAMAZ KILINACAK

Ramazan ayının kutsiyetine de değinen Müftü Korkmaz, şunları söyledi: “Bu yıl inşallah Ramazan ayında Ulu Camii’nin kütüphane bölümünde hatimle teravih namazı kılınacaktır. Bunun için 2 kişiyi görevlendirdik.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.