Dolar 34,2526
%0.32
Euro 37,7914
%0.05
Altın 2.929,100
%0.45
Bist-100 8.892,00
%-0.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ERMÜDER'in futbol turnuvasında DAP birinci oldu

ERMÜDER'in futbol turnuvasında DAP birinci oldu

Erzurum Mühendisler Derneği (ERMÜDER) tarafından 10 kurumun katılımıyla Kurumlararası Futbol Turnuvası düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün (GHSİM) Kazım Karabekir Spor Kompleksi'ndeki sentetik sahalarında gerçekleşen...

  • Ege Postası
  • 05.07.2013 - 18:39
Erzurum Mühendisler Derneği (ERMÜDER) tarafından 10 kurumun katılımıyla Kurumlararası Futbol Turnuvası düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün (GHSİM) Kazım Karabekir Spor Kompleksi'ndeki sentetik sahalarında gerçekleşen turnuva, birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Turnuva kapsamında GHSİM, DSİ, Karayolları, Çevre ve Şehircilik, TEİAŞ, TÜTEV, Doğu Anadolu Projesi (DAP), BOTAŞ, Tarım İl Müdürlüğü, Kamu Hastaneler Birliği gibi kurumlar takımlarını oluşturdu. Önce 2 gruba ayrılan takımlar, kendi aralarında karşılaşmalar yaptı. En çok puan toplayan takımlar gruptan lider olarak çıktı. Ardından grup ikincileri, karşı grupların liderleriyle yarı final karşılaşmalarını yaptı. Final karşılaşması DAP ile GHSİM arasında gerçekleşti. Karşılaşmayı 3-0 kazanan DAP turnuvanın birincisi oldu.

Birinci olan takıma kupasını Vali Yardımcısı Özgür Arslan verdi. Turnuvanın kupa törenine DAP Kalkınma İdaresi Başkanı Ahmet Demir ve ERMÜDER Başkanı Alper Küçük de katıldı. Küçük, turnuvayı kurumlar arasındaki iletişimi artırmak amacıyla düzenlediklerin söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.