Dolar 34,2471
%0.3
Euro 37,8290
%0.15
Altın 2.930,000
%0.48
Bist-100 8.953,00
%0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Rektör İnanç: Kurumsal aidiyetinizi sürekli zinde tutun

Rektör İnanç: Kurumsal aidiyetinizi sürekli zinde tutun

Muş Alparslan Üniversitesi’nin geleneksel hale getirdiği Araştırma Görevlileri Toplantısı’nın üçüncüsü yapıldı. Toplantıya katılan Rektör Prof. Dr. Nihat İnanç, araştırma görevlilerine, "Bulunduğunuz görevi sadece geçiminizi...

  • Ege Postası
  • 05.07.2013 - 18:41
Muş Alparslan Üniversitesi’nin geleneksel hale getirdiği Araştırma Görevlileri Toplantısı’nın üçüncüsü yapıldı. Toplantıya katılan Rektör Prof. Dr. Nihat İnanç, araştırma görevlilerine, "Bulunduğunuz görevi sadece geçiminizi sağladığınız bir iş olarak değil bir bilim adamı hassasiyetinde ve şuurunda kabul edin." tavsiyesinde bulundu.

Muş Alparslan Üniversitesi’nin geleneksel hale getirdiği Araştırma Görevlileri Buluşması’nın 3.sü Rektörlük Prof. Dr. Sabahattin Zaim Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. İki gün süren toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Nihat İnanç, "İlk göreve başladığımızda birkaç arkadaştık. Ama bugün salonumuza sığmıyoruz. Bu tablo sevindirici ve gurur verici bir tablo." dedi.

Geleceğin öğretim üyeleri olarak araştırma görevlilerine çok iş düştüğünü söyleyen İnanç, "Bu ülkenin, bu toplumun ve bu üniversitenin sizlerden beklentileri olduğunu unutmayın. Bulunduğunuz görevi sadece geçiminizi sağladığınız bir iş olarak değil bir bilim adamı hassasiyetinde ve şuurunda kabul edin. Kurumsal aidiyetinizi sürekli zinde tutun. Muş Alparslan Üniversitesi’nin çok kısa sürede kat ettiği başarılı mesafeyi daha da ileri götürmek boynunuzun borcudur, bunu hedefleriniz arasından asla çıkartmayın." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.