Dolar 34,0779
%-0.06
Euro 38,1201
%0.07
Altın 2.878,230
%0.11
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'ye taze kan

CHP'ye taze kan

Buca, Karşıyaka ve Çiğli İlçelerinden 150 DSP üyesi CHP’ye geçti. Çiçeği burnunda üyeler rozetlerini CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, CHP Buca İlçe Başkanı Bekdaş Gül ve CHP İzmir İl Sekreteri Sevda Kılıç’tan aldı.

  • Ege Postası
  • 16.05.2013 - 11:50
BURAK ÖZER- HABER SERVİSİ- Bir dönem DSP’de aktif siyaset yapan Remzi Akdemir Başkanlığındaki 150 kişiye yakın DSP üyesi CHP’ye geçti. CHP’ye gelen taze kanın mimarı ise CHP Buca İlçe Başkanı Bekdaş Gül. DSP’li Akdemir ile çocukluk arkadaşları olduklarını belirten Gül, Akdemir ile konuşmalarının ve görüşmelerinin ardından böyle bir sonuca vardıklarını ve beraber çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti. Düzenlenen Rozet töreninde CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin de konuşmasında, “ Aynı ilkeler doğrultusunda mücadele veren insanlarız. Zaten ayrımız gayrımız yoktu. Birleşmek çok daha güzel oldu” diye konuştu.

ECEVİT’E ÖVGÜ

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, düzenlenen Rozet takma törenindeki konuşmasında Ecevit’i övdü. CHP’nin hemen her binasında Atatürk ve İsmet İnönü fotoğraflarının yanında Bülent Ecevit’in de fotoğrafının bulunduğunu belirten Engin, “Bizim bütün parti binalarımızda Atatürk, İsmet Paşa ve Ecevit fotoğrafları vardır. Ve o fotoğraflar hiç inmemiştir. Partimizin en ücra yerlerinde bile bu fotoğraflar vardı. Siyasetin ne kadar temiz erdemli ve ülkesi için yapıldığını en iyi kanıtlamış siyasetçilerden bir tanesidir. Halk için yapıldığını kanıtlamış birisidir. Onu hiç unutmayacağız. Onların sağladığı fikirleri iktidara taşımak için mücadele ediyoruz” dedi.

,

30 40 YILLIK PARTİLİYMİŞSİNİZ GİBİ
Ayrıca İl Başkanı Engin konuşmasında, DSP’lilerin içini rahatlatan bir açıklamada da bulundu. Engin, parti üyeleri arasında hiçbir ayrım yapılmayacağını ve yeni üye olanları da 30 40 yıllık üye gibi kabul edeceklerini bildiren konuşmasında şu sözlere yer verdi, “Bundan sonra parti içerisinde partimizin birer neferi olarak sizlere 30 40 yıldır partiliymişsiniz gibi davranılacaktır. Bundan şüpheniz olmasın. AKP’ye geçit vermeyeceğinize inanıyorum. İlçe Başkanlarımız, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız ile beraber sizlerin de bu kervana katılacağınızı düşünüyorum”


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.