Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Yıldırım'dan istikrar ve güçlü irade vurgusu

AK Partili Yıldırım'dan istikrar ve güçlü irade vurgusu

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım Gaziemir’de SVALINN Otelde düzenlenen toplantıda Gaziemirli kanaat önderleri, muhtarlar, işadamları ve teşkilat ile buluştu. Kahvaltılı toplantıda geleceğe dair birlik ve kardeşlik mesajları veren Yıldırım “güçlü bir milletiz, yeter ki birliğimizi kaybetmeyelim. Her sorunun üstesinden geliriz. Bölücülüğü yendik, el ele verip terörü de yeneriz.” dedi. 1 Kasım seçimlerinin bu karamsar tablodan kurtulmak için bir fırsat olduğunu söyleyen Yıldırım vatandaşları istikrar ve güçlü iradeye destek vermeye çağırdı. AK Partili Yıldırım'dan

  • Ege Postası
  • 17.10.2015 - 09:42
İZMİR - Gündemde olan olayları iyi analiz etmek gerektiğini dile getiren Yıldırım “Tarihin her döneminde bu topraklar üzerinde oynanan oyunlar bu gün yine farklı versiyonlarla sahneye konuyor. Biz tarihimiz boyunca hiç esaret altına girmemiş bir milletin çocuklarıyız. İngilizler de esaret altına girmez fakat bizim farkımız; yönettiğimiz hiçbir milleti de esaret altına almadık.  Bu millet yüzyıllardır birlikte yaşamanın, hoşgörünün, kardeşliğin beşiği oldu. 16 devlet kurduk hepsinin adı Türk devleti idi. 72 milletin bir arada yaşadığı Osmanlı’nın adı da Türk devletiydi.”  diye konuştu.




ÜLKEMİZİ BÖLEMEYECEKLERİNİ ANLADILAR
Türkiye’nin önünü kesmek için kullanılan terör örgütleri ile mücadeleden asla taviz vermeyeceklerini ifade eden Yıldırım şöyle konuştu; “Bu terör örgütü dünün meselesi değil, ne zaman bir kalkınma hamlesi yapsak bundan rahatsız olanlar boş durmuyor. Güçsüz düşürme politikaları ile bu güne geldik. Bu politikaların başında da terör geliyor. Terör örgütü ilk sesini duyurduğunda hedefi ülkeyi bölmek kopardığı topraklarda devlet kurmaktı. Bunu yapamayacaklarını anladılar.  Söylem değişti. ‘Biz ayrı toprak istemiyoruz, demokratik yollardan hakkımızı arayacağız, barışa şans verin’ dediler. Milletimiz de bu çağrıya kulak verdi, seçimlerde 6,5 milyon vatandaşımız bu partiye oy verdi. Biz barış çağrısına olumlu yanıt verdik. Seçimlerden sonra gördük ki bunlar hepimizi aldattı. İradesi dağda olan bir terör destekçisi çıktı yine karşımıza. Onlar samimi davranmadılar. Bunun hesabını yine bu millete ödeyecekler. Hiç kimse bu devlet ile bilek güreşi yapamaz. Bölücülüğü ortadan kaldırdığımız gibi terörü de kaldıracağız. İnadına kardeşlik, inadına birlik. En güçlü savunma silahımız güçlü bir devlet olmaya devam etmektir. Vatanımız tek, Milletimiz tek, Bayrağımız ay yıldızlı al bayrak, güçlü bir devlet ile bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkacağız.”



SEÇİMİN ÖNEMİNİ TEK TEK ANLATIYOR
Gün boyu Gaziemir’de seçim çalışmalarını sürdüren Binali Yıldırım ilçede bulunan Otokent Sitesini ziyaret ederek site esnafı ile sohbet etti. Yıldırım, sorunlarını dosya halinde sunan site sakinlerine destek sözü verdi.  



Binali Yıldırım, seçim çalışmalarını her kesimden insana ulaşmak için bir fırsat olarak değerlendirirken, İzmir ekonomisin belkemiği olan ESBAŞ’ı da ziyaret etti. Şirketler faaliyet alanlarını ve yeni dönemden beklentilerini Yıldırım ile paylaştı. Firma çalışanları ile de tek tek tokalaşan Yıldırım sohbet ettiği herkese bu seçimlerin neden memleket meselesi olduğunu anlattı.



ESBAŞ ziyaretinin ardından Balçova’da düzenlenen bir yemeğe katılan Binali Yıldırım toplumun farklı kesimlerinden farklı düşüncelerden gelen misafirlere de seçimin önemini anlattı. Her konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Yıldırım seçimlerde çıkacak sonucun ülkenin geleceğindeki önceliklerini belirleyeceğini ifade etti. Belirsizlik ve ayrışmanın Güçlü Türkiye Hedefinin önündeki en büyük engel olduğunu söyleyen Yıldırım “ideolojileri bir kenara bırakıp ülkenin ortak değerlerine sahip çıkma zamanıdır” dedi. İlklerin şehri İzmir’de aday olmaktan gurur duyduğunu da söyleyen Binali Yıldırım “İzmir memleketine sahip çıkma iradesi ile yine öncülüğünü gösterecek” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.