Dolar 32,2025
%0
Euro 35,0364
%0.08
Altın 2.528,960
%1.13
Bist-100 10.704,00
%0.57

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aytun Çıray ve İzmir CHP teşkilatından Tüm Yerel-Sen ziyareti

Aytun Çıray ve İzmir CHP teşkilatından Tüm Yerel-Sen ziyareti

Vatan-Emek-Cumhuriyet birlikteliğinden yola çıkarak hızla büyüyen Tüm Yerel-Sen Sendikası İzmir Şubelerine CHP Parti Meclisi üyesi İzmir Milletvekili Aytun Çıray , İzmir İl Başkanı Ali Engin,Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak,Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ile Çiğli İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü ziyarette bulundular.

  • Ege Postası
  • 07.11.2014 - 16:41


CHP Parti Meclisi üyesi ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray  “CHP olarak biz Atatürk İlke ve İnkılaplarına Cumhuriyet değerlerine , Ülkenin birlik beraberlik ve bütünlüğüne tarafız,Bu kriterlere uygun tüm örgütlere de sahip çıkmamız gerekir “ diyerek Tüm Yerel Sendikasının  sendikal hayata   merhaba dediği 14 aydaki sınıf mücadelesinden memnun olduklarını dile getirdi.
 
ÇIRAY “ EMEKÇİNİN SÖZLEŞMESİNE YOKSAYAN YASA İLE MÜCADELE EDECEĞİZ”…..

Tüm Yerel  Sen Sendikası 2 No lu Şube Başkanı Tamer Yiğit Güler in 4688  sayılı yasa ile ilgili Birleşik Kamu İş Konfederasyonunun  Anayasa Mahkemesine gittiğini hatırlatması üzerine Çıray Konunun takipçisi olacaklarını  ve yanlış dan dönülmesi için  gereken desteği vereceklerini ifade etti.
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir il başkanı Ali Engin ise Emek mücadelesin de dik duruş sergileyen sendikaların her zaman yanında olduklarını ifade etti.
Tüm Yerel Sen  Sendika sı 1 No lu Şube Başkanı Dr. Hakan KIRAN  ziyaret leri sebebiyle  CHP parti meclisi üyesi ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray  ile İl ve ilçe başkanlarına teşekkürlerini  iletirken “Emek mücadelemizde sizlerin yanımızda olacağınıza inanıyorum  “ dedi.
2 No lu Şube Başkanı Tamer Yiğit Güler  “  Cumhuriyet değerlerinin bir bir yok edilmeye başladığı günümüzde emek örgütü olarak emeğin ve emekçilerin haklarını ararken Cumhuriyet değerlerinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha  anladım.Bu sebeble Tüm Yerel Sen ailesi olarak Cumhuriyet değerlerine bağlı kalacağız ,Cumhuriyet değerleri üzerinden emekçilerin haklarını sonuna kadar savunacağız.Ayrıca  son  referandumda yetmez  ama evet çilerin sayesinde  emekçilerin hakkını elinden alan  4688 sayılı kanunla  memurların toplu sözleşme  hakkı verilmediği gibi borcu bulunan belediyelerde toplu sözleşme imkanımız elimizden alınmıştır.Emekçiler  Belediyelerin borç ve alacakları arasına sıkıştırılmış bir taş parçası gibi görülmektedir.Tüm siyasi partileri  emekçilerin haklarını savunmasını bekliyoruz “ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.