Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Piriştina: “Haram yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz”

Piriştina: “Haram yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz”

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina, Kozağaç Mahallesi’nde düzenlenen mitingde, “Haram yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz” dedi. Büyük sevgi gösterileri ile karşılaşan genç başkan adayı, omuzlara alındı.

  • Ege Postası
  • 13.03.2014 - 11:31
İZMİR-Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Piriştina, Kozağaç Mahallesi’nde gerçekleşen mitinge katıldı. Soğuk havaya rağmen yaklaşık iki bin kişinin katıldığı mitingde konuşan Levent Piriştina, “Bu tablo moralimizi yükseltti. Meydanları doldurduğunuz ve bize gösterdiğiniz ilgi için sonsuz teşekkürler. Nefes aldığımız sürece bu desteğinizi unutmayacağız. Bugüne kadar çok kandırıldınız. ‘Ben mimarım, şimdi yine geldim’ dediler. 15 yıl kimseye sahip çıkmadılar, gelip ‘ceketimi koysam kazanırım’ diyorlar. Bu millet 30 Mart’ta bunun cevabını verecektir. Birileri de televizyonlarda ‘Evlatlarıma helal lokma yedirmedim’ diyor. Şu bilinsin ki, haram yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz” diye konuştu. Piriştina, mahalle sakinlerinin miting için yaptırdığı dev Ahmet Piriştina posteri için de teşekkür etti.

Susam’lı esnaf turu
Piriştina’ya sokak çalışmalarında Bucalı İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam da destek verdi. Susam, birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiği Piriştina’ya destek istedi. Özmen Caddesi ve Kasaplar Meydanı’nda esnafla buluşan Piriştina ve Susam, yerelde CHP iktidarının sürmesi için oy istedi. Susam’a verdiği destek nedeniyle teşekkür eden Piriştina, “Bucalı’nın başkanı olmak için yola çıktık. Amacımız ilçemizde tüm yüzler gülene kadar çalışmak. Çözüm odaklı projelerimizle elimizden geleni yapıyoruz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.