Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘’ Ak Parti Bayraklı sahaya indi ’’

‘’ Ak Parti Bayraklı sahaya indi ’’

Ak Parti Bayraklı Teşkilatı sokağa indi, halkla ve esnafla buluştu. Ak Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema Ak Parti Bayraklı İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Nesrin Ulema bir gününü Ak Parti Bayraklı’ya ayırarak bir dizi toplantıya katıldı. Bayraklı sokaklarında halkın ve esnafın problemlerini dinledi.

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 11:39
 Ak Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema Bayraklı teşkilatı ile önce İlçe Başkanlığında bir araya geldi. Burada teşkilat mensuplarına bir konuşma yapan Ulema önemli mesajlar verdi. Ulema CHP ‘li vekillerin kendilerine artık halkın arasında gezemeyeceklerini söylediklerini belirterek ‘’ Biz halkımızla ne olursa olsun iç içe bir bütünüz. Bunu herkes görsün ‘’ diye konuştu. Buradaki konuşmasının ardından Manavkuyu , Mansuroğlu, Çiçek ve Yamanlar mahallesi toplantılarına katılarak burada mahalle yönetimleri ile bir araya geldi. Ulema, mahalle yönetimlerine herkesin canla başla çalışması gerektiğini ifade ederek mahalle teşkilatına birlik çağrısında bulundu. Bunun yanı sıra Nesrin Ulema bir çok ev ve esnaf ziyaretinde de bulunarak yardıma ihtiyacı olan vatandaşların dertlerini dinleyip çözümler üretti. Programla ilgili görüşlerini dile getiren Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan ‘’ Sayın vekilimiz teşkilatımızı ziyaret ederek bizi onurlandırdılar. Biz bu yarışı ancak onların desteği ile birlikte kazanabiliriz. Ak Parti bundan böyle Bayraklı’ da her an halk ile iç içe olup, vatandaşlarımızın dertlerine çözümler üretmeye çalışacak. ‘’ şeklinde konuştu. Ak Parti Bayraklı teşkilatının Gençlik Kolları, Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tam kadro programa katılmaları, Ak Parti Bayraklı teşkilatının tüm teşkilat mensupları ile birlikte bir bütün haline geldiklerini gösterdi. Ulema ayrıca yakında bitecek olan yeni ilçe binasını ve Emekli Astsubaylar Derneğini de ziyaret etti.

‘’ Teşkilata Sağduyu ve Birlik Çağrısı ‘’
Ak Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Bayraklı teşkilatı ile katıldığı toplantılarda önemli mesajlarda bulundu. Ulema’nın gündeminde son yaşanan gezi parkı olayları ve provakasyonlar da vardı. Ulema, mecliste CHP’li Milletvekillerinin Ak Partili Milletvekillerine artık halkın arasında gezemeyeceksiniz diyerek psikolojik baskı altına almaya çalıştıklarını belirtti. Ulema, Bayraklı Teşkilatı ile birlikte halkla buluşmak için yurtdışı gezisini iptal ettiğinin altını önemle çizerek : ‘’ Biz bugün bir kere daha halkımızla iç içe olduğumuzu herkese gösteriyoruz. Vatandaşlar artık oynanmaya çalışılan oyunların farkında. Biz 10 yıldır vatandaşımızın hizmetkarı olduk. ‘’ diyerek CHP’li Milletvekillerine mesaj gönderdi. Ulema bunun yanı sıra son yaşanan gezi parkı olaylarına değinerek : ‘’ Son yaşanan olaylarda şehirlerimiz yakılıp yıkılarak vatandaşlarımız zor durumda bırakılmış, dükkanlar yağmalanmış esnaflarımız zarara uğratılmıştır. Böyle bir eylem kabul edilemez. Biz kavgayla beslenen değil, herkese eşit mesafede sevgiyle muhabbet ile beslenen bir partiyiz. ‘’ dedi. Daha sonra mahalle yönetimlerine de seslenen Ulema, teşkilata birlik olma mesajı vererek yerel seçimlere az bir zaman kaldığının altını çizdi. Mahallelerin bir teşkilatın en önemli yapısı olduğunu vurgulayan Ak Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, yerel seçimlerde durmadan yorulmadan büyük bir aşkla çalışılması gerektiğini ifade etti. Ulema sözlerine şöyle devam etti: ‘’ Şuan en çok ihtiyacımız olan şey bir aile gibi birbirimize kenetlenmek. Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Bu süre içerisinde bir aile gibi olup canla başla çalışmalıyız. Her kapıyı çalıp herkesin derdini dinlemeliyiz. Çünkü İzmirli vatandaşlarımızın ihtiyacı olan bu. Yıllardır İzmirli’nin sorunları görmezden gelindi. Bu noktada en büyük görev size düşüyor. ‘’ diye konuştu. Ulema ayrıca bir çok hasta ve engelli vatandaşlarımızı ziyaret ederek dertlerini dinledi çözümler üretti.

‘’ Bayraklı’da Çalmadık Kapı Bırakmayacağız ‘’

Programla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan programın çok verimli geçtiğini ifade ederek programa tam kadro katılan İlçe Teşkilatına teşekkürlerini iletti. Yerel seçimlerde ancak birlik olarak başarılı olabileceklerinin altını çizen Aslan konuşmasına şöyle devam etti : ‘’ Biz Bayraklı’ da vatandaşın sorunlarının ne olduğunun farkındayız. Biz bundan böyle Bayraklı’ da çalmadık kapı bırakmayacağız. Her vatandaşımızın evine her esnafımızın dükkanına gidip sorunlarını dinleyeceğiz. Çünkü biz insan odaklı siyaset yapıyoruz. ‘’ diye konuştu. Ali Aslan, bundan böyle Bayraklı’ da Ak Parti’nin konuşulacağını, sessiz çoğunluğun sesi olacaklarını dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.