Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Halk artık gerçekleri görüyor “

“Halk artık gerçekleri görüyor “

Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan Büyükşehir ve Bayraklı belediyesinin Bayraklı’ da ortak gerçekleştireceği kentsel dönüşüm projesi hakkında ve gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Aslan, açıklamalarında Büyükşehir ve Bayraklı Belediyesinin Bayraklı’da gerçekleştirilmesi planlanan dönüşüm projesinde vatandaşın Büyükşehir Belediye Başkan’ı Aziz Kocaoğlu’na güvenmediğini belirterek ‘’ İzmir Büyükşehir Belediyesi yıllardır teknik anlamda sorunlu ve başarısız projelere imza atarak vatandaşın Büyükşehir Belediyesi’ne olan güvenini sarsmıştır. ‘’ diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 10.06.2013 - 14:23

İZMİR- Bunun yanı sıra açıklamasında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 1958 konut yıkarak Kadifekale’de gerçekleştirilen dönüşüm projesine’de değinen Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan bu dönüşümde söylenildiği gibi rantın vatandaşa verilmediğini ifade etti. Kadifekale’de gerçekleştirilen proje ile ilgili Büyükşehir’e mağdur vatandaşlar tarafından ulaştırılmış 1100 tane şikayet dilekçesenin olduğunun da altını çizen Aslan ‘’ Bu şekilde halkı kandırarak kentsel dönüşüm yapıldığı takdirde vatandaşın güvenini kaybedersiniz. İzmirli, artık bitirilemeyen projelerden dolayı Kocaoğlu’na güvenini ve inancını kaybetmiştir. ‘’ diye konuştu.

"Halk Kocaoğlu’na olan inancını kaybetti"

 Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan Cumartesi günü Bayraklı’da yapılan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bayraklı Belediye’sinin ortak yürüttüğü Kentsel dönüşüm toplantısına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Aslan Kadifekale’de gerçekleştirilen kentsel dönüşümde rantın vatandaşlara verilmediğini İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu projede de sınıfta kalarak halkın inancını ve güvenini kaybettiğini ifade etti. Başkan konuşmasına şöyle devam etti: ‘’ Kadifekale Uzundere kentsel dönüşüm projesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi vatandaşları mağdur etmiştir. Vatandaşlar tarafından yazılan toplam 1100 şikayet dilekçelerinde vatandaş sözleşmede olmamasına rağmen Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerinden %1 KDV aldığını ve bu uygulamanın yasalara uygun olmadığını belirtmiştir. Buna benzer daha bir çok konuda yine vatandaşı mağdur eden İzmir Büyükşehir Belediyesi şimdi Bayraklı’da rantın halka verileceğini söylüyor. Buna inanmak çok güç. Hem İzmir hem de Bayraklı halkı Aziz Kocaoğlu’na inanmıyor.’’ Diye konuştu.

" Projeler bir türlü bitmiyor "

 Bunun yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye’sinin projeler konusunda basiretsiz bir yönetim sergilediğini dile getiren Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan ‘’ İzmir’de hangi projeye başlanıldıysa ya sonu gelmedi ya da teknik sorunlardan dolayı kullanıma açılamadı. Örnek verecek olursak Bayraklı’da Ekrem Akurgal tesisleri üç kere tarih verilmesine rağmen bitirilemedi. Metro konusunu artık biz dahi konuşmak istemiyoruz. Bunun yanı sıra Ulaşım sorunu, park sorunu, alt yapı yetersizliği, körfez arıtması gibi İzmir’in yıllardır süregelen sorunları var. İzmir Büyükşehir Belediyesi her zaman bahanelerin arkasına sığınarak siyaset yapmaya çalışıyor ancak halk artık bu bahaneleri kabul etmiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yıllardır çözüm üretemediği bu sorunlar artık İzmir halkının da Kocaoğlu’na olan güvenini kaybetmesine neden oldu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.