Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'O' tweetlerden sonra konuştu: İstifa etmeyi düşünmüyorum

'O' tweetlerden sonra konuştu: İstifa etmeyi düşünmüyorum

AK Parti İzmir milletvekili Erdal Kalkan bu akşam saatlerinde attığı tweet’lerle Ak Parti’deki sosyal medyadan mesaj hareketine uydu. Attığı tweetlerden sonra gündeme oturan Kalkan, CNN Türk’e canlı yayınla bağlandı ve, “ istifa etmeyi düşünmüyorum" dedi.

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 14:54
EGE POSTASI - Son zamanlarda Twitter üzerinden mesajlar vermeyi alışkanlık haline getiren Ak Parti İzmir’de Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay’ın ardından, AK Parti İzmir Milletvekili Erdal Kalkan da Gezi Parkı eylemleri doğrultusunda çarpıcı tweetler atması teşkilatta şaşkınlıkla izlendi.
Kalkan, “ Bugünlerde hoşgörü, sabır, akıl ve mantığı öne çıkarmaya ihtiyacımız var.Ortamı yumuşatalım. Herkes ama herkes kendini sorgulasın. Önce insan.Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Kutsallar dışında herkes ve her hareket eleştirilebilir. Önce insan.Kimse şah değil padişah değil. Önce insan.Madem ki Osmanlıyız, her boyutu ile kabul etmeliyiz. Tekrarında yarar var; Mağrur olma padişahım senden büyük Allah var. Bir de halk var. Sen benim hürriyetim ve esaretimsin. Sen, çıplak yaz güneşi altında yanan etimsin. Sen memleketimsin. Bu memleket bizim. Önce insan. Her çeşit vesayete ve darbeye karşıyım. Çocuklarımı ben, torunlarımı anne ve babaları eğitir. YETER! Söz gençliğin.” diye yazdı.

YENİ TWEET NAZIM'DAN ALINTI
Daha sonra teşkilattan tepki alan Kalkan, geri adım atmazken, öğle saatlerinde Nazım Hikmet’ten alıntı yaparak, “ Yüreklerin kulakları sağır.Hava kurşun gibi ağır.Bağır Bağır Bağır.Bağırıyorum.Koşun kurşun eritmeye çağırıyorum.Özgür insan,örgütlü toplum,demokratik devlet…Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.Önce insan” diye yazdı.

Attığı tweetlerden sonra gündeme oturan Kalkan, CNN Türk’e canlı yayınla bağlandı ve, “ istifa etmeyi düşünmüyorum" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.