Dolar 34,1104
%-0.07
Euro 37,9512
%0.1
Altın 2.884,410
%0.33
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Hatay'da istihbaratçı festivali düzenlenir'

'Hatay'da istihbaratçı festivali düzenlenir'

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yabancı devlet ajanlarının Hatay'da cirit attığını iddia ederek "Hatay'da istihbaratçılarla ilgili festival düzenlenir" diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 14.05.2013 - 14:16
ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

"Onlarca çocuk öldü Reyhanlı'da. Senin ülkende senin vatandaşın, senin çocukların ölüyor. İnsanda biraz vicdan olur. Suriye'de olanı herkes görüyor, sen türkiye'ye yayın yasağı getiriyorsun. Ölen 51 vatandaşın sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Ben oraya gittim diye alınganlık gösteriyor beyefendi. Nerede bir vatandaşımın sorunu varsa CHP bütün kadrosuyla orada olacaktır.

Beyefendi Amerika'dan sonra Hatay'a gidecekmiş. Recep Tayyip Erdoğan, sen, ülkeni sevmiyorsun, milletini sevmiyorsun. Taşerondan vatansever olmaz. Taşeron olduğun için her türlü milliyetçiliği ayaklarımın altına alıyorum dedin.

Reyhanlı'da dünyanın oyunu aldın, vatandaşlar sana güvendi. Sen o vatandaşların felaketi oldun.

Geziyle ilgili 5 tespitim var: Bizim Suriyelilerle bir sorunumuz yok. Hiçbir insan aç ve açıkta bırakılmamalı. Kampın dışında ne olduğu belli olmayan insanların elini kolunu salllaya sallaya dolaşması, bomba yapması bizim kabul edeceğimiz bir şey değil.

İstihbaratçılarla ilgili festival düzenleyelim deseler Hatay'da düzenleyin derim. Yabancı devlet ajanları Hatay'da cirit atıyor.

24 saatte failler yakalandı diyor. 24 saat öncesine bak, bu adamlar gelene kadar sen neredeydin.

"Ey Kılıçdaroğölu senin nefes alışını takip ediyoruz" diyordu. Bir de şu teröristlerin nefes alışını takip etsene. Devlet güçlü de sen güçlü değilsin, mesele orada.

Suriye sınırı tam bir yol geçen hanı. Sen nasıl bir devletsin.

Bekaa Vadisi kapandı şimdi yeni Bekaa Vadisi yarattılar Hatay'da. Hatay, her türlü teröristin barındığı bir yer oldu. Yabancı televizyonlarda izliyoruz. Özgür Suriye Ordusu "karargahımız Türkiye'dir" diyor, biz olmaz diyoruz.

Reyhanlı'da yüzlerce yaralı saatlerce ambulans bekledi. Ama Suriyelilerin emrinde doktorlar. Böyle bir şey olabilir mi'

Kalkıp Esad'ı suçlamak kolay sınırı koruyacak olan biziz.

Türkiye'yi bu noktaya getiren yanlış dış politikadır. Eğer dış politikanızı başka bir ülkenin çıkarları üzerine inşa ederseniz milleti felakate sürüklersiniz.

Suriye'de ölen her çocuğun, kadının sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan'dır." (ntvmsnbc)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.