Dolar 34,1106
%0
Euro 38,2749
%0.28
Altın 2.916,660
%0.07
Bist-100 9.928,00
%-1.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Karıncaların' yeni adresi Menemen

"Karıncaların" yeni adresi Menemen

AK Parti ‘karınca modeli’ adını verdiği saha çalışmasını bu Cumartesi Menemen’de gerçekleştirecek. Daha önceki organizasyonların aksine teşkilat bu kez gece mesaisi yapacak.Teşkilat, gün boyu tarlada çalışan çiftçiyle akşam 8’den sonra köy kahvelerinde toplantı yapacak. Menemen programında en önemli rolü aynı zamanda Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi olan İzmir Milletvekili Ali Aşlık üstlenecek.

  • Ege Postası
  • 09.04.2013 - 13:17
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ- AK Parti İl Teşkilatı, ilçelerdeki 'karınca modeli' çalışmasına Menemen’le devam edecek. 13 Nisan da gerçekleşecek olan ziyaret daha önceki çalışmalardan farklı bir şekilde gerçekleşecek. Sabahın erken saatinde gidilen ilçede muhtar ve STK temsilcileriyle yapılan kahvaltıyla başlayıp akşama kadar süren ziyaretlerle programı devam ettiren AK Parti İzmir Teşkilatı, Menemen’de gece mesaisi yapacak.

8’DEN SONRA ADRES KÖY KAHVESİ
AK Parti İzmir Milletvekilleri İlknur Denizli ve Nesrin Ulema beraberindeki kadın ve gençlik kolu üyeleriyle gün içinde ilçenin merkezinde vatandaşla bir araya gelecek, İl Başkanı Ömer Cihat Akay, il başkan yardımcılarıyla, AK Partili vekiller Aydın Şengül, Rıfat Sait, Hamza Dağ,Ali Aşlık ve İlhan İşbilen gibi isimlerde gün boyu tarlada çalışan çiftçiyle akşam 8’den sonra köy kahvelerinde toplantı yapacak.

AŞLIK TARIMI ANLATACAK
Menemen programında en önemli rolü aynı zamanda Tarım Komisyonu’nda görev yapan Ali Aşlık üstlenecek. Aşlık Menemen’de tarım ekseninde hem hükümetin politikalarını anlatacak hem de gelecek sorulara yanıt verecek.

GÜNAY DA KATILABİLİR
Hafta sonu kente gelmesi gündemde olan eski Kültür Bakanı AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay’ın İzmir’de olması durumunda Menemen’deki saha çalışmasına katılması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.