Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'O' çıkış sonrası teşkilat yazılar için harekete geçti

'O' çıkış sonrası teşkilat yazılar için harekete geçti

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cİhat Akay'ın Başbakan'a yönelik Gündoğdu ve çevresinde hakarete varan yazıların silinmemesi nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu hedef alan çıkışı sonrası ilçe teşkilatları harekete geçti.Özellikle metropoldeki ilçe teşkilatları ilçelerinin bir çok noktasında inceleme başlatarak bugüne kadar ilçe belediyeleri tarafından silinmemiş hakaret içiren yazıları tespit ediyor. AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli ise kaymakamlık nezdinde harekete geçti.

  • Ege Postası
  • 21.06.2013 - 12:02
EGE POSTASI HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Gezi Parkı eylemleri kapsamında günler süren sessizliğini Ege Postası’na bozmuştu. Gündoğdu’da gerçekleşen eylemlerde bir çok noktada Başbakan’a hakaret içiren yazıların duvarlara ve yollara yazıldığını belirten Akay, “ Türkiye’nin Başbakanına hakaret içeren yazılar sokaklarda duruyor. 15 gündür sildiremedik Büyükşehir Belediye Başkanı’na... O yazıların bir tanesi kendisine olsa hemen sildirir. Böyle bir demokratik anlayışımı var Kocaoğlu’nun... Sen bu şehrin Büyükşehir Başkanısın. Herkese eşit davranmalısın. O küfürleri oradan sildirmiyorsa Aziz Kocaoğlu güvenirliliğini yitirmiştir” çıkışını yapmıştı. Akay’ın Gündoğdu ve çevresinde Başbakan’ı ve AK Parti’yi hedef alan yazılara yönelik yaptığı çıkış sonrası ilçe başkanlıkları da hareketlendi. Özellikle metropoldeki ilçe teşkilatları ilçelerinin bir çok noktasında inceleme başlatarak bugüne kadar silinmemiş hakaret içiren yazıları tespit ediyor.

AKAY SUSKUNLUĞUNU BOZDU: KOCAOĞLU GÜVENİRLİLİĞİNİ KAYBETMİŞTİR - HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ


SÜREKLİ HAREKETE GEÇTİ!KAYMAKAMLIĞA DİLEKÇE
Bir grup gösterici tarafından ilçe binası ateşe verilen AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı bir taraftan yaralarını sarmaya çalışırken diğer taraftan Hükümet ve Başbakan Erdoğan hakkında hakaret içeren duvar yazılarının silinmesi için Kaymakamlık nezdinde düğmeye bastı.İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, Kaymakamlığa dilekçe yazdı.

Kaymakamlığa 20 Haziran’da yazılan dilekçede “Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsına uygunsuz hakaretler içeren ve aynı zamanda günümüzde yaşanan olayların neticesinde ilçemizin bir çok yerinde boya kullanmak suretiyle olumsuz ve hakaret içeren yazılar yazılmıştır. Bu olumsuz ve hakaret içeren yazıların silinmesi yönünde Karşıyaka Belediyesi ile irtibata geçilerek gereğinin yapılmasını önemle rica ederim” ifadeleri yer aldı.



"BUGÜNE KADAR BİTMESİ GEREKİRDİ"
Sürekli “yapılan çalışmalarda Karşıyaka Belediyesi'nin iyi niyetinden bir sıkıntı yok ama bu güne kadar bitmesi lazımdı. Bunların temizlenmesi için hem vatandaşın rahatsız olduğu hem de bizim rahatsız oluyoruz. Bir kaçını Karşıyaka Belediyesine haber verdik, ilgili makamlar iletmiş gereğinin yapıldığını gördük. Karşıyaka Belediyesinin bu konuda hassas olduğunu görüyoruz. Ancak; bazılarının fark etmediklerini görüyoruz. Bunları ’da ilçemizin en üst düzeyi olan kaymakamımıza bildiriyoruz. Kaymakamımızın gerekeni yapacağını biliyoruz. Belediye’nin hassasiyet gösterdiğini biliyoruz, ancak; bu güne kadar bu işlerin bitmesi gerektiğini düşünüyoruz ”dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.