Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Bayraklı'da durmak yok

AK Parti Bayraklı'da durmak yok

Ak Parti Bayraklı Teşkilatı halkla iç içe olmaya devam ediyor. Ali Aslan’ ın Bayraklı İlçe Başkanlığı görevine gelmesi ile yepyeni bir vizyon ve misyon kazanan Ak Parti Bayraklı Teşkilatı tam kadro Bayraklı sokaklarında halkla, esnafla buluşuyor, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyor. Son olarak yapılan çalışmalar kapsamında Ak Parti Bayraklı Teşkilatı, Özsivaslılar Derneği, Çorum Mecitözü Doğlalılar Derneği ve Bayraklı Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile bir araya geldi. Dernek başkanlarının dertlerini dinleyen İlçe Başkanı Ali Aslan ‘’ Hemşeri derneklerimiz bizim için çok önemli. Onların sorunlarını el birliği ile çözeceğiz. Bayraklı’ yı ancak onlarla birlikte çalışarak üst seviyelere çıkarabiliriz. ‘’ şeklinde konuştu.

  • Ege Postası
  • 20.06.2013 - 10:39
İZMİR - Ali Aslan’ın program çerçevesinde ilk durağı , Çorum Mecitözü Doğlalılar Derneği oldu. Burada dernek başkanı ve üyeler ile buluşan Aslan dernek mensuplarının taleplerini dinledi. Bu ziyaretin hemen ardından bir dizi ev ziyaretinde bulunan Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan: ‘’ Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ vatandaşın dertlerinin ne olduğunu bilmiyor. Basiretsiz yönetimin en büyük göstergesi halktan kopuk olmaktır. ‘’ dedi. Bunun yanı sıra bir çok yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşları evlerinde ziyaret eden Ali Aslan Bayraklı’ da bakıma muhtaç vatandaşları yalnız bırakmayacaklarını, yaşlılar için teşkilatta yaşlılar koordinasyon merkezi oluşturulacağını ve her türlü yardımın bu özel birim aracılığıyla gerçekleştirileceğini ifade etti.

‘’ Hemşerilerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız ‘’
Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan programın çok verimli geçtiği belirterek şimdiye kadar derneklerin ya küstürüldüğünü ya da yalnız bırakıldığını ifade etti. Bundan böyle Ak Parti Bayraklı Teşkilatı’nın vatandaşların arasında tam kadro bulunacağının altını çizen Aslan : ‘’ Biz tüm derneklerimizin tek tek kapısını çalıp onlarla birlikte haraket edeceğiz. Çünkü Derneklerimizin fikirleri, projeleri bizim için önemli. Bayraklı’yı hemşerilerimizle birlikte yöneteceğiz. Şimdiye kadar derneklerimiz kaderine terkedilmiş. Biz halktan kopuk bir siyasi anlayışa sahip değiliz. Bu yüzden Bayraklı’ da sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. ‘’ şeklinde konuştu.

‘’ Yaşlılar Koordinasyon Merkezi oluşturulacak ‘’
Bunun yanı sıra yaşlı, bakıma muhtaç vatandaşlarında kapısını çalan Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan, teşkilat yapısında yeniliklere gidileceğini ifade ederek, yaşlı vatandaşların sorunlarını çözmeye yönelik yeni bir birimin oluşturulacağını belirtti. Bu kapsamda ön bir çalışma üzerinde olduklarının da altını çizen Aslan Bayraklı’ da yaşlı, bakıma muhtaç vatandaşları evlerinde tek tek ziyaret etti. Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan : ‘’ Biz yediden yetmişe herkesi kucaklayan yapıya sahip bir siyasi partiyiz. Bayraklı’ da evinde tedavi görmesi gereken, bakıma muhtaç bir çok yaşlı vatandaşlarımız var. Ancak bu insanlar Belediye’den yeterli desteği alamıyor. Biz teşkilatımızda bu yardımı evlere tek tek götürmek için özel bir yapı oluşturacağız. Bayraklı’ da bizimle birlikte mağduriyet ortadan kalkacak. ‘’ diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.