Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li kadınlardan bir ilk!

CHP'li kadınlardan bir ilk!

CHP İzmir İl Kadın Kolları yine bir ilke imza attı. 17 Haziran Pazartesi akşamı İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, Yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolu Başkanları ve yönetimleri ve çok sayıda kadın üye ile birlikte otobüslerle CHP Grup toplantısına katılmak üzere Ankara'ya yola çıktılar. CHP grup toplantısına heyecanı, inancı ve tek renk kırmızı giyinerek gelincik tarlasına çevirmesi ile İzmir İl Kadın Kolları damgasını vurdu.

  • Ege Postası
  • 20.06.2013 - 10:41
İZMİR - Konuyla ilgili görüşerini aldığımız CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku:"Ankara'ya varınca ilk olarak Anıtkabir'e Atamıza koştuk. Taksim Gezi Parkı Direnişi ilk günden beri Atamızın Gençliğe Hitabını düşündürüyor. 102 kadın Anıtkabir'in tam önünde tek yürek olduk, hep bir ağızdan Atamızın Gençliğe Hitabını okuduk. Sesimiz iç avluda yankılandı. O an müthişti. Ardından hepimiz Taksim Gezi Parkı'ndaki Direnişin simgesi olan kırmızılı kadına vurgu yapmak üzere kırmızı gömleklerimizi giydik. KADIN OLMADAN DEVRİM OLMAZ. Kadınlar Taksim Gezi Parkı ile başlayan Özgürlük ve Demokrasi arayışı için ayağa kalkmıştır. İlk günden itibaren özgürlük ve demokrasi isteğiyle alanları doldurmuşlardır. Meclise giderken yanımızda "Gavur İzmirli Çapulcular" yazan çıkartmalarımız vardı. CHP İzmir Kadın Kolları olarak Grupta "Her yer Taksim, Her yer direniş!, Başbakan Kemal! ve Hükümet İstifa!" sloganlarını kullandık. CHP İzmir İl Kadın Kolları hergün alanda halkın içindedir. Biz sadece onlardan duyduklarımızı Grup toplantısında seslendirdik.
Grup toplantısının ardından Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU'nu makamında ziyaret ettik. Yapılan görüşmede yaklaşan yerel seçimlerden bahsederek partimizde Sayın Genel Başkamızla birlikte tüzüğe giren cinsiyet kotası ve kadınlara uygulanan pozitif ayrımcılık için teşekkürlerimizi sunduk. Son derece sıcak bir havada geçen sohbetin ardından Genel Merkezimizi ziyaret ettik .
Genel Merkezimizde örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Adnan KESKİN, parti meclisi üyelerimiz, kadın kolları MYK üyelerimiz ile bir araya geldik. Güncel konular ve yaklaşan yerel seçimlerde kadınların yeri konusunda Genel Başkan Yardımcımız Sn. Adnan KESKİN bizleri bilgilendirdi.
CHP İzmir Kadın Kolları olarak Grup toplantımıza katılımımızı sağlayan ve biz kadınları her alanda destekleyen Genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na sevgi ve saygılarımızı sunarız." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.