Dolar 34,1944
%0.09
Euro 38,0705
%-0.25
Altın 2.893,410
%-0.92
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Çorum ve ilçelerinde törenler Atatürk Anıtı önünde sabah saatlerinde çelenk sunumu, saygı...

  • Ege Postası
  • 23.04.2013 - 13:59
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Çorum ve ilçelerinde törenler Atatürk Anıtı önünde sabah saatlerinde çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

    Daha sonra protokol üyeleri ve ilköğretim öğrencileri ile veliler Kapalı Spor Salonu'na gösterilerini sergilemek için gitti. Halk oyunlarının yanı sıra kente özgü oyunlarında oynandığı gösterilerde coşkulu anlar yaşandı. En çok ilgiyi ise ilginç ve farklı kıyafetlere bürünen birinci sınıf öğrencileri çekti.

    CHP GERGİNLİK ÇIKARTTI

    Atatürk Anıtı'na çelenk bırakma esnasında CHP Çorum İl Teşkilatı sunum yapan öğretmenin saygı duruşunu Atatürk ve silah arkadaşları adına söylemediği gerekçesi ile taşkınlık çıkarttı. Öğretmeni protesto eden partililer anıttan ayrıldı. Yaklaşık bir saat sonra Atatürk posteri ile anıta gelen partililer, Milli Eğitim'i protesto etti.

    Bu arada sunum yapan öğretmen ise CHP'yi Atatürk üzerinden siyaset yapmakla suçladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.