Dolar 34,1541
%0.05
Euro 38,2818
%0.1
Altın 2.934,480
%0.04
Bist-100 9.735,00
%-0.96

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
3 şehir gezen Vanlı hasta sağlığı İzmir'de buldu

3 şehir gezen Vanlı hasta sağlığı İzmir'de buldu

Erciş'te yaşayan ve gözlerindeki görme bozukluğunun tedavisi için Adana, Ankara ve İstanbul'da sonuç alamayan Aykut Kasdaş, Ekol Göz Hastanesi'nde tedavi imkanı buldu.

  • Ege Postası
  • 02.07.2014 - 13:08
Van'ın Erciş ilçesinde yaşayan Aykut Kasdaş, iki gözünde doğuştan bulunan 21 derece miyopi ve 5 derece astigmattan dolayı yaşadığı görme engelini aşmak için Adana, Ankara ve İstanbul'daki sağlık merkezlerine başvurdu. Ancak olumlu yanıt alamayan Kasdaş, sağlığına İzmir'de Ekol Göz Hastanesi'nde kavuştu. 
Doğuştan her iki gözünde 21 derece miyopi ve 5 derece astigmat bulunan Aykut Kasdaş, kullandığı kontakt lens veya gözlüklere karşın hiçbir zaman tam anlamıyla görme imkanı bulamadı. Başvurduğu sağlık merkezlerinde rahatsızlığının ameliyat ile düzeltilebilmesinin de mümkün olmadığı söylenen Kasdaş, Van'ın Erciş ilçesinden Adana, Ankara, İstanbul gibi illerdeki çeşitli sağlık merkezlerinde de tedavi göremedi. 
Kasdaş son olarak Çiğli'deki Ekol Göz Hastanesi'nde başvurdu. Yapılan tetkikler sonucunda Opr. Dr. Gökhan Erbakan tarafından her iki gözüne de "Torik" mercek takılan hasta normal görmesine kavuştu. Operasyon sonrası bantlar açıldığında tam görmeye başlayan Aykut Kasdaş, tarif edilemeyecek bir mutluluk yaşadı. 

'DAHA İYİ GÖREBİLİYORUM'
Kasdaş, "Türkiye'de çeşitli illerde sağlık merkezlerine başvurdum. Ancak hepsi de tedavi olmamın mümkün olmadığını söyledi. Son olarak Ekol Göz Hastanesi'ni duydum. Burada tedavi olmamın mümkün olduğunu söylediklerinde hemen ameliyat olmak istedim. Op. Dr. Gökhan Erbakan sayesinde artık daha iyi görebiliyorum. Başta Ekol Göz Hastanesi olmak üzere, doktoruma ve sağlık personeline teşekkür ediyorum" dedi .(YENİ ASIR)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.