Dolar 34,1494
%0.04
Euro 37,9713
%0.15
Altın 2.887,030
%0.06
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Gençlik milletvekilleriyle toplandı

AK Gençlik milletvekilleriyle toplandı

Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanları, İzmir Koordinatörü İstanbul Milletvekili Erol KAYA, İzmir Milletvekilleri Hamza DAĞ ve Aydın ŞENGÜL ile İl Başkanlığı binasında bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 12:14
İZMİR - İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal KIRKPINAR,Ak gençliğini çalışmaları hakkında İzmir Koordinatörü İstanbul Milletvekili Erol Kaya’ya çalışmaları hakkında bilgi verdi.

“ Gençlik Kollarımız tüm ilçelerimizde, üniversitelerde, her yerde teşkilatlanmasını tamamlamıştır. Teşkilatımız genel olarak bilgi birikimi yüksek yere basan genç arkadaşlardan oluşmaktadır. Üniversitelerde birlikte çalıştığımız, kulüp ve toplulukları ele alırsak, İzmir’ de çok ciddi rakamlarda nitelikli bir genç kadro tüm heyecanı ve azmi ile Ak Parti’yi seçimlerde zafere taşıyacaktır. Her ay tüm ilçelerimizde eşzamanlı olarak kurduğumuz üye stantları ile inşallah daha da genişleyeceğiz.” Dedi.

AK Parti İzmir Koordinatörü, İstanbul Milletvekili Erol KAYA, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti duydum;istenildiği takdirde daha da ileriye gidileceğini belirtti. Kaya Şunları söyledi. “ Ak Parti’nin millete hizmet yolundaki dava şuuru, gençlere daha fazla anlatılmalı, içinden geçtiğimiz bu hassas süreçte çözüme çok yaklaşıldığını, sağduyu içinde, tahriklere kapılmadan yola devam edilecektir.” Bu sürecin yeni başlamadığını, Ak Parti kurulduğundan beri demokrasi ve özgürlükler alanında atılan adımların süreci olgunlaştırdığını ifade etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın ŞENGÜL ise “ Ak Parti’nin gençlere çok önem verip çok şeyler beklediğini ifade ederek, “Her şey gelip geçici, samimi olursanız, oturduğunuz koltukların ve aldığınız işin hakkını verirseniz, bunun karşılığını mutlaka alırsınız. Kuruluşundan beri teşkilatın içindeyim, Gençlik Kollarımızın bugün geldiği nokta beni çok mutlu ediyor. Yüreğimizdeki umudu ve samimiyeti kaybetmeden teşkilatlara heyecan katacaksınız.” Dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza DAĞ, “ Gençlik Kollarında siyaset gerçekten zor, hayatınızı kurarken, birçok alanda mücadele ederken, vakit ayırıp ülke meselelerine kafa yormak, bu yolda fedakarlık yaparak üstünlük almak, her babayiğidin harcı değil. Ama bu zoru başarırsanız, gençlerin bu ülkede siyasete olan ilgisi artarsa çok daha güzel noktalara geliriz. Oy verme dağılımımıza baktığımızda; gençlerin yaşlı nüfusa göre Ak Parti’ye daha fazla oy verdiğini görüyoruz. Türkiye’deki değişim ve dönüşümü gençler daha iyi görüyor. Yarınlarına olan umutları arttıkça, siyaset kurumuna olan güvenleri de artıyor” diye konuştu..

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.