Dolar 34,1475
%0.03
Euro 37,9854
%0.19
Altın 2.888,030
%0.09
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ölçer'den Aslan'a  çivi kontrası

Ölçer'den Aslan'a çivi kontrası

Bayraklı Belediyesi’nin 4 yılda belediye bütçesinden 400 milyon lira harcadığını ancak; Bayraklıya bir çivi bile çakmadığını öne süren AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan’a CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer’den jet yanıt geldi.AK PArti Bayraklı'nın yeni Başkanı Aslan'ın partisine şirin gözükmek için çıkışlar yaptığını dile getiren Ölçer, " Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın yaptığı hizmetler ile taraflı tarafsız herkesin taktirini kazanmasına karşı, AK Parti İlçe Başkanı Ali Aslan’a buradan soruyorum, Hükümetin Bayraklıya ne gibi bir yatırımı olmuştur. Bayraklıda okul tadilatlarını, cami, cem evi, Kiliselerin bakımları, 4 yıldan beri Belediyemiz tarafından yapılmaktadır. Diğer taraftan Emniyet binası, yüksek seçim kurulunun binası Belediyemizin iknaları ile sağlanmaktadır. Buna karşılık kendi kaymakamına bina yapmayan bir iktidar acaba Bayraklı’ya ne gibi bir yatırım yapmıştır. Bayraklı’da kaç kişiye iş imkanı vermiştir. Bayraklı’ya “çivi çakmayan” CHP Belediyesi değil, AK Parti hükümetidir"dedi.

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 10:07
EGE POSTASI - Bayraklı'da çivi polemiği büyüyor. Bayraklı Belediyesi’nin 4 yılda belediye bütçesinden 400 milyon lira harcadığını ancak; Bayraklıya bir çivi bile çakmadığını öne süren AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan’a CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer’den jet yanıt geldi.  Ölçer, “aç tavuk kendini darı ambarında görür” diyerek Aslan’ın hayal dünyasında yaşadığını ifade etti. Ölçer açıklamasına söyle devam etti; “ AK Parti’nin çiçeği burnunda ilçe Başkanı Ali Aslan kendisini teşkilatına şirin göstermek için muhalefet görevini yapmaya çalışıyor. Ancak; kendi hayal dünyasında yarattığı Bayraklı’dan bahsediyor. Bayraklı’da Belediyenin bir çivi bile çakmadığını ifade etmesi sayın Aslan’ın Bayraklı’dan ne kadar uzak yaşadığını gösteriyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın Bayraklı’da yeni kurulan bir Belediye’de yaptığı çalışmalar İzmir kamuoyu tarafından yakında takip edilip taktir ediliyor.

“ASLAN HİZMETLERDEN HABERSİZ”
Sayın Aslan’ın Bayraklı sokaklarından gezmediğini biliyorduk ancak; Belediye meclis üyesi olmasına karşı sayın Aslan’ın yaptığı açıklamalar ile Bayraklı Belediyesinin hizmetlerinden habersiz olduğunu görmekteyiz. Aslan’ın “Gecekondudan, dar sokaklardan, pislikten, çöplükten inanın geçilmiyor.”açıklamasına söyleyecek biz söz bulamıyorum. Bayraklı Belediyesinin temizlik işlerinde başarısız olduğunu açıklamak bilgisizlikten başka bir şey değil. Çünkü, Bayraklı Belediye kuruluşundan hemen sonra Temizlik İşleri Müdürlüğü, ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası ve ISO 14001: 2004 Çevre Yönetim Sistemi Sertifikası almaya hak kazanmış ve yapılan anakentlerde Bayraklı Belediyesi temizlik işlerinde birinci çıkmıştır.

“TESİSLER ZARAR ETMİYOR”
AK Parti İlçe Başkanı Ali Aslan’ın Bayraklı Belediyespor’a ait tesislerin zarar ettiği açıklamasının gerçeği yansıtmadığını ifade eden Ölçer şunları söyledi; “ Sayın Aslan Soysal Tesislerin 27 adet olduğunu ifade ediyor. Tesis sayısı abartılı bize ait toplan 16 adet tesis var. Ayrıca bu tesisler zarar etmediği gibi bu tesislerde Bayraklı halkının ucuz hizmet aldığı gibi 160 tane Bayraklı’nın çocukları çalışıyor.

“HÜKÜMETİ BAYRAKLIYA BİR ÇİVİ ÇAKMAMIŞTIR”
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın yaptığı hizmetler ile taraflı tarafsız herkesin taktirini kazanmasına karşı, AK Parti İlçe Başkanı Ali Aslan’a buradan soruyorum, Hükümetin Bayraklıya ne gibi bir yatırımı olmuştur. Bayraklıda okul tadilatlarını, cami, cem evi, Kiliselerin bakımları, 4 yıldan beri Belediyemiz tarafından yapılmaktadır. Diğer taraftan Emniyet binası, yüksek seçim kurulunun binası Belediyemizin iknaları ile sağlanmaktadır. Buna karşılık kendi kaymakamına bina yapmayan bir iktidar acaba Bayraklı’ya ne gibi bir yatırım yapmıştır. Bayraklı’da kaç kişiye iş imkanı vermiştir. Bayraklı’ya “çivi çakmayan” CHP Belediyesi değil, AK Parti hükümetidir” dedi.

“GELSİN ONA BAYRAKLIYI GEZDİREYİM”
Kendi kaymakamına hizmet binası yapmayan hükümetin İlçe Başkanı olarak Sayın Ali Aslan öncelikle Kaymakamlık binası için çalışmalar yapmasını kendisine öneriyorum. Belediye binasının “B” sinin olmadığını ifade eden sayın Aslan Bayraklı sahiline tenezzül edipte giderse orada temel çalışmalarının yapıldığını görecektir. Burada yapılan çalışmaların görülmemesi için ya kör olmak lazım ya da Bayraklı’dan geçmemek gerekiyor. Sayın Aslan’ın Bayraklı’da dolaşmadığı yaptığı açıklamalar ile görüyoruz. Benim kendisine buradan bir önerim gelsin ona Bayraklı Belediyesinin yaptığı hizmetlerin neler olduğu Bayraklı’da dolaştırarak göstereyim…

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.