Dolar 34,1509
%0.04
Euro 37,9971
%0.22
Altın 2.896,040
%0.37
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karateke istifa etti

Karateke istifa etti

Görevinden istifa eden Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Gökhan Karateke, istifasının nedenini Ege Postası’na açıkladı.

  • Ege Postası
  • 30.04.2013 - 12:04
BURAK ÖZER- HABER SERVİSİ- Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Gökhan Karateke görevinden istifa etti. Karateke, istifasının nedenini, izleyeceği yol haritasını ve boş kalan koltuğun yeni isminin kim olacağını açıkladı.

İŞ YOĞUNLUĞU

Mesleği avukatlık olan Gökhan Karateke, istifasının nedenini iş yoğunluğu olarak belirtti.

HALA PARTİLİYİM

Parti adına çalışmalarının süreceğine dikkat çeken Karateke, sadece görevinden istifa ettiğini, hala partili olduğunun da altını çizdi.

KOLTUK ŞİMDİLİK MUHSİN ERDEM'İN
Karateke’nin istifasının ardından boş kalan İl Başkanlığı koltuğunun geçici sahibi ise Siyasi İşlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Muhsin Erdem oldu. Demokrat Parti’nin İzmir’deki yeni İl Başkanının kim olacağı ise merakla bekleniyor…

İSTİFA VE 1 MAYIS MESAJI
Öte yandan görevinden istifasını açıklayan Karateke, DP İzmir İl Basın Bürosundan yapılan açıklamada şunları kaydetti, "1977 Taksim Katliamı’nın ardından yıllar sonra 1 Mayıs'ın "İşçi ve Emeğin Bayramı" olarak kabul edilerek yoğun bir şekilde korkusuzca serbest etkinliklerle kutlanılmasını görmenin onurunu birlikte yaşayacağımız bu özel günde Tüm işçi ve Emekçilerimizin; Emeğin ve Çalışanın en yüce değeri olan “1 Mayıs İşçi Bayramı’nı;Şahsım,Demokrat Parti İzmir Teşkilatlarında onuruyla görev yapan Yönetici ve Ekip Arkadaşlarım adına,Partim, Partililerim ve Tüm İzmir Halkı adına Yürekten kutlarız"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.