Dolar 34,1577
%0.06
Euro 38,0316
%0.31
Altın 2.887,900
%0.09
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli: Karşıyaka’nın adını her zaman yücelteceğiz

Sürekli: Karşıyaka’nın adını her zaman yücelteceğiz

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, Eurochallenge Final Four’da finale kalan ve şampiyonluk umudunu son saniyelere kadar taşıdıktan sonra talihsiz bir şekilde şampiyonluğu kaybeden Pınar Karşıyaka’nın her türlü övgüyü hak ettiğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 29.04.2013 - 13:55
İZMİR - Karşıyaka’nın büyük taraftarıyla, birbirine kenetlenmiş camiasıyla, inançlı yönetimi, teknik heyeti ve basketbolcuları ile Eurochallenge Final Four organizasyonundan alnının akıyla çıktığını ifade eden Sürekli, “Her şeyden önce biz bu büyük organizasyondan alnımızın akıyla çıktık, buna çok seviniyoruz. Karşıyaka’nın adını duyurduk, kentimizin ciddi bir reklamını yapma imkanı bulduk. Sporda her türlü sonuç var, kazanmak, kaybetmek, bunlar sporun doğası gereği olan şeyler. Biz Karşıyakalıyız, bizler sonuç odaklı taraftar değiliz. Yense de, yenilse de, kazansa da, kaybetse de her zaman Karşıyaka’yı en gür seda ile desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

“Katkı koyanlara teşekkürler”
Eurochallenge Final Four organizasyonunun İzmir’e, Karşıyaka’ya gelmesinde büyük katkıları olan başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül’e teşekkür borçlu olduklarını ifade eden Sürekli, “Hem organizasyonun İzmir’e gelmesini sağlayan, hem de maçlarımıza gelerek bize destek veren Sayın Bakanımız Binali Yıldırım’a, Milletvekillerimiz Aydın Şengül ve Hamza Dağ’a teşekkür etmek istiyorum. Büyük Karşıyaka taraftarına, camiamıza, yönetimimize, teknik ekibimize, basketbolcularımıza, basınımıza teşekkür ediyorum. Bu defa olmadı, talihsiz bir şekilde kaybettik ama biz inanıyoruz ki, bu inançla mutlaka başaracağız. Daha büyük başarılarda birlikte olacağız, Karşıyaka’nın adını hep yücelteceğiz.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.