Dolar 34,1499
%0.04
Euro 38,0680
%0.4
Altın 2.887,230
%0.06
Bist-100 9.957,00
%0.7

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Bayraklı'da yaprak dökümü devam ediyor

AK Parti Bayraklı'da yaprak dökümü devam ediyor

AK Parti Bayraklı'da sular bir türmü durulmuyor. Erdal Seyitler'in görevden alınmasının ardından yaşananlara tepki gösterenler toplu halde AK Parti'den istifa ediyor. İstifaların dördüncü dalgasında Seyitler yönetiminde yer alan Yusuf Çiçek ve 62 arkadaşı istifasını AK Parti Bayraklı teşkilatına sundu

  • Ege Postası
  • 29.04.2013 - 11:21
EGE POSTASI- Erdal Seyitler'in görevden alınmasına tepkiler dinmiyor. Her hafta başında AK Parti Bayraklı İlçe'sine toplu istifa dilekçeleri veriliyor. Toplu istifaların dördüncü dalgasında bu kez Seyitler dönemi Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Çiçek ve 62 arkadaşı partiden istifa etti. Zehir zemberek bir açıklama yayınlayan Yusuf Çiçik'in hedefinde AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül ve AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay vardı.

TRABZONLU DAYANIŞMASI

Çiçek açıklamasında şu görüşlere yer verdi.
Bayraklı İlçesi ilk defa 25 kasım 2011' de kendi iradesiyle kendi başkanını ve yönetimini seçti, yani gerçek demokrasi halk iradesi sandığa yanısıdı. Ama bu millet iradesi Aydın Şengül'ün işine gelmedi. Çünkü Bayraklı'da kentsel dönüşüm var. İş başında olan kendi içlerinde ilçe başkanı yönetimi Aydın Şengül'e engeldi. Burada Şengül ve iş ortakları menfaat çıkarcıları bir araya gelip bu ilçeyi görevde alma planları yapılmaya başlandı. Planları yaparkende rol alacak kişiler önemliydi. Zaten Şengül'de bunu organize etmişti. İzmir Koordinatörü Erol Kaya Şengül'ün Komisyon Başkanı hemşerisi, yani Trabzonlu. Kayyum Başkanı Trabzonlu. İl Başkanı kendi koltuğunu korumak için tüm teşkilatı yok eder, Şengül abisi istediği için. Çünkü o il başkanı değil, Şengül'ün memuru. Abisi emretti il başkanı ve Atila Kaya daha doğrusu çıkar ortakları, ilçe başkanını ve yönetimi anti demokratik yolarla görevde aldırdılar.

ATANMIŞLAR VE SİÇİLMİŞLER

Ben seçilmiş bir başkan ve yönetimin bu şekilde görevde alınmasına kabullenemem. Hiç bir zaman atanmışlar kendi bildiği doğruyu yapamaz. Çünkü emiri birinde alır. Seçilmiş gücü ve emiri milleten alır. Benim inandığım bu il başkanı ve Şengül Bayraklı'yı kendi çıkarları doığrultusunda dizayn ettikleri için ben bu çıkarcıların değirmenine su taşımıyacağım. Söz MİLLETİNDİR.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.