Dolar 34,1422
%0.02
Euro 38,0749
%0.42
Altın 2.887,310
%0.07
Bist-100 10.061,00
%1.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'ye İZELMAN krizinin tek sorumlusu Başkan Kocaoğlu

AK Parti'ye İZELMAN krizinin tek sorumlusu Başkan Kocaoğlu

İZELMAN krizi’nin işçiler lehine sonuşlanmasının ardından Büyükşehir cehpesinde büyük bir sevinç yaşanırken, AK Parti cehpesinden Başkan Kocaoğlu’na tepki geldi. AK Parti il Başkanı Ömer Cihat Akay yaşanan süreçle ilgili “ Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “ Baltayı taşa vurdu” diyerek tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 26.04.2013 - 14:33
HABER SERVİSİ- Ankara Bölge İdare Mahkemesi'nin kararının yankıları sürüyor. Kritik konuyu değerlendiren AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay "Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Aziz kocaoğlu 'Ben taşeronu İzmir’de bitirdim' demişti. Demek ki bitmemiş. İzmirliler'e doğruyu söylememiş" dedi.

BURADA SAMİMİYETSİZLİK VAR
Akay "İzmir Büyükşehir Belediyesi daha önce 'Belediyeye taşeron giremez. Taşeronu bitirdik' demişti demekki İzmir’de taşeron bitmemiş demek. Burada bir samimiyetsizlik var. şimdi yargı bununla ilgili bir karar Verdi, ve Adalet yerini buldu. Inşallha hayırlı olur, bizim baştan beri söylediğimiz buydu. Bu durumu Aziz Kocaoğlu bir kere daha baltayı taşa vurdu. Bu süreçte sayın Kocaoğlu yanlış yapıyordu. İnşallah bu mahkeme kararı ile doğru olanı yapar. İhalede sonrası yaşadıklarını siyasi malzeme yaptılar ama, bunu kullanmalarına yargı izin vermedi" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.