Dolar 34,1368
%0
Euro 38,0526
%0.36
Altın 2.882,200
%-0.11
Bist-100 10.069,00
%1.83

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Atilla Kaya ilçelerin MR’ını çekecek

Atilla Kaya ilçelerin MR’ını çekecek

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, 30 ilçe için ayrı ayrı koordinasyon toplantıları düzenliyor. Torbalı toplantısında partinin ilçedeki durumu masaya yatırıldı

  • Ege Postası
  • 25.04.2013 - 18:08

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı M. Atilla Kaya, İzmirin 30 ilçesi için ayrı ayrı koordinasyon toplantıları düzenliyor. M. Atilla Kayanın başkanlığındaki toplantılara bölge başkanı, ilçe koordinatörü, ilçe başkanı, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanı ile ilçe teşkilat başkanı katılıyor. Son olarak Torbalının koordinasyon toplantısını AK Parti İzmir İl Başkanlığında gerçekleştiren M. Atilla Kaya, partinin ilçedeki durumunu masaya yatırdı. Bölge Başkanı Hüseyin Uzun, İlçe Koordinatörü Osman Başterzi, İlçe Başkanı Adnan Yaşar Görmez, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Duran, İlçe Gençlik Kolları yönetiminden Ali Kazan ve Teşkilat Başkanı Mesut Şahinin katıldığı toplantıda Torbalı ile ilgili önemli kararlar alındı.

KAYA: ÖLÇÜM YAPIYORUZ

TEŞKİLATLARIN son durumunu görmek için gerçekleştirilen koordinasyon toplantılarının oldukça faydalı olduğunu belirten AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı M. Atilla Kaya, Gerçekleştirdiğimiz toplantılarda teşkilatların fotoğrafını çekiyoruz. İlçenin tüm birimleri arasındaki koordinasyonu bizzat biz sağlıyoruz. İlçedeki yürütme ve yönetim kurulu üyelerinin çalışmalarını, toplantılara devam durumlarını, il genel ve belediye meclis üyelerinin teşkilatla olan diyaloglarını takip ediyor, bir ölçüm yapıyoruz. Yaklaşan yerel seçim öncesinde tüm teşkilatlarla bu çalışmayı yapacak ve her ilçeye özel çalışma stratejisi belirleyeceğiz. Yine her ilçeye özel propaganda stratejilerini de belirleyeceğiz dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.