Dolar 34,1427
%0.02
Euro 38,0117
%0.25
Altın 2.891,820
%0.22
Bist-100 10.096,00
%2.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Karşıyaka'dan dayanışma gecesi

AK Parti Karşıyaka'dan dayanışma gecesi

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Dayanışma Gecesi'ne katılan Kültür ve Turizm eski Bakanı İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay teşkilata yönelik önemli mesajlar verdi. Günay, "Türkiye’yi ileriye taşıma gayretimizi en fazla en sabırla anlatmamız gereken vatan parçalarından birisi İstanbul’da Kadıköy’dü İzmir'de Karşıyaka…" dedi.İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli ise, " AK Parti Karşıyaka’da kurulduğunda yüzde 7'lerdeydi. Şuanda anketlerde 35 bandında. Daha da iyi olacak.Karşıyaka kimsenin kalesi değil" dedi.

  • Ege Postası
  • 25.04.2013 - 21:51
SERCAN AVCI/HABER SERVİSi -AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Seçime bir kala AK Parti Karşıyaka” isimli dayanışma yemeği Altınbalık Restorant’da gerçekleşti. İki günlük programı kapsamında İzmir’e gelen Kültür ve Turizm eski Bakanı İzmir milletvekili Ertuğrul Günay eşi Gülten Günay’la birlikte geceye katıldı. AK Parti İzmir Milletvekilleri Aydın Şengül, Hamza Dağ ve Erdal Kalkan, AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve eşi Serpil Akay,İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Kenan Çakar'la çok sayıda ilçe başkanı da dayanışma yemeğinde yer aldı.Gecede İlçe Başkanı Sürekli, Günay’a teşekkür plaketi verirken Günay'ın teşkilata yönelik yaptığı konuşma uzun süre ayakta alkışlandı.



“İSTANBUL’DA KADIKÖY İZMİR’DE KARŞIYAKA”

İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay gecede yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. İlçe teşkilatına , “Kendimizi anlatmamızda büyük özveri göstermemiz bir yerde görev yapıyorsunuz" diyen Günay, “ Geçen dönem İstanbul milletvekiliydim. Kadıköy ilçesini ziyaret ettiğimde aynı düşünceleri söyledim. Türkiye’yi ileriye taşıma gayretimizi en fazla en sabırla anlatmamız gereken vatan parçalarından birisi İstanbul’da Kadıköy’dü İzmir'de Karşıyaka…Bu yüzden hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

"YETERİNCE ANLATAMAMIŞSAK DÖN
ÜP GAYRETİMİZE BAKALIM"
Ege’de İzmir’de AK Parti’yi daha başarılı bir şekilde anlatmaları gerektiğini ifade eden Günay, “Biz Türkiye’yi 2002’nin başında alıp üretimin gelişmesini sağlayan, ihracatı arttıran, ülkeyi batmanın eşiğinden döndürüp saygın devletler arasına taşıyan bir partiyiz… Bunu en önce Ege’ye anlatmamız gerek. Anlatamamışsak dönüp anlatma üslubumuza gayretimize bakmamız gerek” diye konuştu.



“SABIRLA YÜREKLE ALIN AÇIKLIĞIYLA…”
AK Parti’nin Türkiye’de tabuları yıktığını ifade eden Günay, “Biz şimdi diyoruz ki Türkiye’nin hangi coğrafyasında doğmuşsa doğsun herkes birdir kardeştir aynı haklara sahip olmak Allah’ın emridir. Bunu yapmaya çalışıyoruz ancak ayrımcılıklardan beslenenler bu çatışmayı kargaşayı bir sektör haline getirenler o niyetle bu niyetle karalama yapıyor. Sabırla yürekle alın açıklığıyla Türkiye’nin geçmişindeki bütün yasakları kaldırmaya Türkiye’yi özgür bir ülke yapmaya çalışıyoruz” dedi.

AHMED ARİF’TEN ALINTIYLA BİTİRDİ
İzmir kafa yapısı itibariyle ülkenin önemli yerleşim yerlerinden biri olduğunu ifade eden Günay, gençlik ve kadın kollarına kapı kapı dolaşıp 
partiyi anlatmaları gerektiği mesajını verdi. AK Parti’nin değerleri olan bir parti olduğunu belirten Günay, “ Kimsenin inancıyla ilgili kötü bir şey söylemeyiz. Koruyacak değerleri olan muhafazakar bir partiyiz. Medeni modern bir muhafazakar partiyiz. Bu çok önemli. Değerleriniz olacak. Nereden geldiğinizi bileceksiniz. İnançlarınız değerleriniz olacak. Hayat ileriye doğru yaşanır ancak herkesin geldiği bir yer vardır. Yüzümüz insanların geleceğine dönük. Bunu özellikle Karşıyaka’da Alsancak’ta iyi anlatmalıyız. Bizim kafamızda kategori yok. Biz insanları ayırmıyoruz. Yaradılmışı yaradan da ötürü bir sayıyoruz seviyoruz.Karınca’nın Kabe yolunda yürüyüşüne benziyor bizim mücadelemiz. Biz bu millet uğrunda ölmeye hazırız” derken konuşmasını Ahmed Arif’ten alıntı yaparak , “kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda…Yiğitlik, sen cehennem olsan da bile fedayı kabul etmektir, cennet yapabilmek için seni,yoksul ve namuslu halka, bu'dur ol hikayet, ol kara sevda” diyerek bitirdi.

AKAY:KARŞIYAKA BELDİYESİ’Nİ KAZANMIŞ BİR İLÇE GÖRMEK İSTİYORUM
AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay yaptığı konuşmada, “ 2014 seçimlerinde Karşıyaka belediye başkanlığını kazanmış, belediyeye AK Parti flaması asmış bir ilçe teşkilatı görmek istiyorum” ifadelerini kullandı.



SÜREKLİ:KARŞIYAKA KİMSENİN KALESİ DEĞİL

Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli konuşmasına “Çalışıyoruz inanıyoruz başaracağız” diyerek başladı.AK Parti’nin Karşıyaka’da kurulduğu günden bu yana yükselişte olduğunu ifade eden Sürekli, “ AK Parti Karşıyaka’da kurulduğunda yüzde 7’lerdeydi. Şuanda anketlerde 35 bandında. Daha da iyi olacak. 2014’de sandıkta da iyi sonuç çıkacak. Biz kendimizi anlatacağız. AK belediyecilik belli…Karşıyakalılar AK belediyecilikle tanışmak istediklerinde seçimi kazanacağız. Seçmenin iradesi ipotek konulmaz. Karşıyaka kimsenin kalesi değil. 2011 seçimleri İzmir genelinde bunu gösterdi” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.