Dolar 34,1427
%0.02
Euro 38,0117
%0.25
Altın 2.891,820
%0.22
Bist-100 10.096,00
%2.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Karşıyaka Kadın Kolları'nda Başbakan'la randevu çatlağı

AK Parti Karşıyaka Kadın Kolları'nda Başbakan'la randevu çatlağı

AK Parti Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı Emine Çetin'in, yönetim kurulu üyesi iki arkadaşına Başbakan Erdoğan'la görüşmek için aldıkları randevuya 'benden izinsiz gidemezsiniz, yoksa sizi yönetimden atarım' yönündeki tavrı kriz yarattı. AK Parti Karşıyaka Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Kıymet Kaya ve Nadide Gazezoğlu, Başbakan Erdoğan'la randevuya İl Kadın Kolları Başkanı Özden Kızılırmak'ın izniyle gitmeye hazırlanıyor

  • Ege Postası
  • 26.04.2013 - 12:04
EGE POSTASI- AK Parti Karşıyaka Kadın Kolları'nda kazan kaynıyor. Başkan Emine Çetin'le yönetiminden bazı isimler arasındaki görüş ayrılıkları siyaset kulislerinde konuşulmaya başlandı. Taraflar arasındaki iplerin gerilmesine neden olan olayların startı Ankara'da Başbakan Erdoğan'la yapılan görüşmede yaşanan olaylarla verildi. Başbakan Erdoğan'a Karşıyaka'daki çalşmalarını anlatmak isteyen Çetin'e Erdoğan'ın, "Bana Karşıyaka'yı anlatma, ben Karşıyaka'yı biliyorum' yönündeki tepkisi Başkan Çetin'i zor durumda bıraktı. Yine aynı görüşmede Karşıyaka Kadın Kolları yönetiminden bazı isimlerin Başbakan Erdoğan'la fotoğraf çektirmesi Başkan Çetin'in tepkisini topladı. 'Ben istesem, bir kaş göz işaretiyle fotoğraf çektirmeyi engellerdim" diyen Çetin'in bu tavrı yönetimde soğuk duş etkisi yarattı. Gerginlik geçtiğimiz günlerde yine Ankara'da İzmir Milletvekili Mehmet Tekelioğlu'na yapılan ziyarette bir kez daha kendini gösterdi. Başkan Çetin'in 'Karşıyaka Kadın Kolları dur durak demeden çalışıyor' yönündeki sözlerine bu kez ona muhalif kesimlerden ' ne çalışması, çalıştığımız falan yok" yönünde iddia gelmişti. Tekelioğlu'nun önünde yaşanan tartışma Karşıyaka Kadın Kolları'ndaki ayrışmayı bir kez daha gözler önüne sermişti.

İPLER RANDEVU YÜZÜNDEN KOPTU
Karşıyaka Kadın Kolları'nda yaşananları partinin en yetkili ismine anlatmak isteyen yönetim kurulu üyesi Kıymet Kaya ve Nadide Gazezoğlu'nun bu isteğine Başbakan Erdoğan'dan 30 Nisan`da sizinle görüşeceğim cevabı geldi. Görüşme için hazırlık yapan yönetim kurulu üyesi Kıymet Kaya ve Nadide Gazezoğlu'na Kadın Kolları Başkanı Emine Çetin'den sert tepki geldi. Yönetim Kurulu'nda birlikte görev yaptığı iki ismi 'benim iznim olmadan o görüşmeye gidemezsiniz, giderseniz sizi yönetimden atarım' sözleriyle tavrını belli eden Çetin'in bu tavrı Kaya ve Gazezoğlu'nu engellemedi. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özden Kızılırmak'la görüşen Kaya ve Gazezoğlu Başbakan'la randevu iznini Kızılırmak'tan aldı. Kıymet Kaya, Nadide Gazezoğlu veeski yönetimden Sevilay Kavaklı'nın 30 Mayıs'ta yapılacak görüşmede AK Parti Karşıyaka Kadın Kolları'nda yaşananları Başbakan Erdoğan'a detaylı bir rapor halinde anlatılması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.