Dolar 34,1377
%0.01
Euro 38,0301
%0.3
Altın 2.893,140
%0.27
Bist-100 10.085,00
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Solak'a ''Keskin'' destek

Başkan Solak'a ''Keskin'' destek

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak belediyenin prestij projeleri arasında yer alan ve ilçeye dev bir adım attıracak Uğur Mumcu Mahallesi’nde yapılan yeni şantiye binası ve Ataşehir Mahallesi’ndeki Akvaryumlu Deniz Kafe’nin iki ay içerisinde açılışının yapılacağını müjdeledi. Geçtiğimiz gün Ankara’ya giden Başkan Solak, Genel Merkezi açılışa davet etti.

  • Ege Postası
  • 26.04.2013 - 14:19
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ- Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak Ankara çıkarmasının detaylarını Ege Postası’yla paylaştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun şehir dışında olması nedeniyle Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’le görüşen Solak “ Genel Başkan Yardımcımız Çiğli’yi yakından takip ediyor. Daha öncede ilçemize gelmişti. Genel Başkan Yardımcımız, Çiğli Belediyesi’nin sosyal demokrat anlayışıyla insan odaklı hizmetler ürettiğini dile getirdi” dedi.

GENEL MERKEZİ DAVET ETTİ

Ankara ziyaretinin en önemli nedeninin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcıları’nı Çiğli’nin prestij projeleri arasında yer alan Şantiye Binası ve Akvaryumlu Deniz Park’ın açılışına davet etmek olduğunu söyleyen Solak Ege Postası aracılığıyla ilçeliye de müjde vermiş oldu. Başkan Solak hem Şantiye’nin hem de Deniz Park’ın yapımının tamamlanmak üzere olduğunu belirtirken amacının iki ay içinde CHP Genel Merkezi’nin geniş katılımıyla görkemli bir açılış töreni gerçekleştirmek olduğunu belirtti.

İZMİR’İN EN MODERN ŞANTİYESİ OLACAK

İstasyonaltı Mahallesi’nde hizmet veren mevcut belediye şantiye binasının kapasitesinin yetersiz kalması nedeniyle, Uğur Mumcu Mahallesi’nde içinde idari binaların yanı sıra yemekhanesi, soyunma odaları, fitnes ve toplantı salonu ile duşları bulunan yeni şantiye tesisinin temeli geçtiğimiz yıl atılmıştı. Toplam 16 bin 500 metrekarelik alanda inşaatı devam eden tesisin çevresinde mahalleye hizmet verecek bir pazaryeri kurulacak. Spor tesisi bulunmayan mahalle yeni spor tesislerine kavuşacak. Bölgede ayrıca yeşil alan ve park da yapılarak halkın hizmetine sunulacak. Şantiye binasında fen, temizlik ve park ve bahçeler müdürlüklerinin birimleri bulunacak. Şantiye alanında araç bakım üniteleri, konteyner, bank gibi malzemelerin üretim atölyeleri de olacak.

600 METREKARELİK ALANDA AKVARYUMLU PARK

Ataşehir Mahallesi’nde yapımına başlanan Deniz Kafe’nin en önemli özelliği tabanında büyük bir akvaryumun bulunması. 600 metrekarelik alanda, kapalı ve açık mekanlardan oluşan kafeteryanın zeminine yapılacak akvaryum ile farklı bir konseptte hizmet verilecek. Vatandaşlar, akvaryumun üzerine konacak masalarda keyifle kahvelerini yudumlayabilecek. İki katlı olarak planlanan kafeteryanın gölgelendirmesi ise asma germe sistemi ile sağlanacak. İnşaatı büyük bir hızla devam eden akvaryumlu kafeteryanın önümüzdeki haftalarda hizmeti girmesi planlanıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.