Dolar 34,1408
%0.02
Euro 38,0736
%0.42
Altın 2.886,280
%0.03
Bist-100 10.034,00
%1.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Günaydın'ı beklemekten vazgeçmediler

Günaydın'ı beklemekten vazgeçmediler

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ı ‘yerel yönetimler ve demokrasi’ adı altındaki panelde dinlemek için Fuar'a giden partililer rötar darbesi yaşadı. Salonun kapanmasına rağmen kendisini kapı önünde bekleyen ve aralarında çok sayıda aday adayı olan partililere seslenen Günaydın, " Hepinizden özür diliyorum. Uçağın rötar yapması planlarımı mahvetti.Bir panel borcum var sizlere…. İzmir’e borçlu olmak güzel…" dedi.

  • Ege Postası
  • 26.04.2013 - 22:01
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - 18’inci Kitap Fuarı kapsamında SODEV’in(Sosyal Demokrasi Vakfı) düzenlediği ‘yerel yönetimler ve demokrasi’ başlığındaki panele Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ı dinlemek için giden partililer emellerine ulaşamadı. Günaydın’ın 17:45’te hareket etmesi gereken uçağının rötar yapması nedeniyle paneli yöneten Hüseyin Çorlu, CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger ile Muğla Milletvekili Nurettin Demir’i kürsüye davet etti. 19:00’da başlayıp 19:45’te bitmesi gereken panel Aksünger ve Demir’in konuşmalarıyla devam ederken Kitap Fuarı’nın gerçekleştiği holün 20:00’de kapanması nedeniyle konuşmacılar ve dinleyiciler dışarı çıktı. Kapılar kapanmasına rağmen Günaydın’ın gelmesini uzun bir süre bekleyen partiler saat 20:30’da Günaydın’ı karşılarında buldu.


“İZMİR’E BORÇLU OLMAK GÜZEL”
Holün önünde kendisini bekleyen ilçelerde belediye başkanlıkları için aday adayı olan çok sayıda partilinin de yer aldığı kalabalığa kısa bir konuşma yapan Günaydın, “ 17:45’te kalkması gereken uçağım 19:05’te hareket etti. Hepinizden özür diliyorum. Uçağın rötar yapması planlarımı mahvetti. Bu kadar beklemeniz ve karşımda böyle bir ortamı görmem partimizin ve samimiyetinizin gücü olarak görüyorum. Bir panel borcum var sizlere…. İzmir’e borçlu olmak güzel…"dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.