Dolar 34,1577
%0.06
Euro 38,0316
%0.31
Altın 2.887,900
%0.09
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘’Genel Merkez kimi aday gösterirse, onu destekleyeceğiz’’

‘’Genel Merkez kimi aday gösterirse, onu destekleyeceğiz’’

AK Parti Buca İlçe Teşkilatı İlçe Danışma Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kenan Çakar, İlçe Teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı.

  • Ege Postası
  • 29.04.2013 - 11:23
İZMİR-  Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Mutafa Solmaz, Buca Belediyesini eleştirerek, “Belediye başkanı ilçeyi ileriye götüreceğine geriye getirdi. Buca Belediyesi ağustos böceği gibidir. Şarkılarla, türkülerle günlerini geçiriyor” Kaynakların doğru kullanılmadığını ifade eden AK Partililer, Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın hizmet etmek yerine paraları boşa harcadığını söyledi. Solmaz konuşmasın şöyle devam etti. “Koskoca bir yıl boşa geçirmiştir.
Belediyemiz Buca’yı ileriye götüreceğine elindeki imkanları kullanmayarak iş bilmez tavrı ile geriye götürdü. Kente yağmur yağdığında Venedik oluyor. Başkanın yaptığı iş yok. Gözle görülür yatırımı yok’’dedi.

Seçimlerin yaklaştığını belirten Solmaz ‘’Son zamanlarda bazı kulislerde kendisini aday olarak çıkaran ve ilçe teşkilatı tarafından desteklendiğini kaydeden kişiler var. Biz ilçe olarak Genel Merkezimiz kimi uygun görüp, aday olarak belirlerse ilçe olarak o kişiyi destekleyeceğiz’’dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.