Dolar 34,1577
%0.06
Euro 38,0316
%0.31
Altın 2.887,900
%0.09
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Keskin Karşıyaka için geliyor!

Keskin Karşıyaka için geliyor!

Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Cuma günü Karşıyaka İlçe Başkanlığı'nın düzenleyeceği birlik beraberlik ve dayanışma yemeğine katılacak.Kongre sürecinde ilçe örgütünde yaşanan parçalanmaya bir an önce son vermek isteyen ilçe başkanı Karaege, düzenleyeceği gecede örgütü bir araya getirecek.Gecede gözler tartışmasız Genel Başkan Yardımcısı Keskin ve Şubat ayında İzmir'e ziyaretinde sitem ettiği Belediye Başkanı Cevat Durak ikilisinde olacak.

  • Ege Postası
  • 29.04.2013 - 17:27
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Cuma günü İzmir’e geliyor. Keskin’i İzmir’e getirecek davet ise CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’ndan yapıldı.

KARAEGE’NİN İLK BÜYÜK ORGANİZASYONU
CHP Karşıyaka eski İlçe Başkanı Adnan Alabay’ın çete operasyonu kapsamında tutuklanarak cezaevine girmesi sonrası yaşanan olağanüstü kongre sürecinde İl Başkanı Ali Engin’in desteğini alan Dr. Ali Karaege, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ve Alabay ekibinin desteklediği belediye meclis üyesi Nurşen Balcı’yı geride bırakarak başkanlık koltuğuna oturmuştu. Kongre öncesi ve sonrasıyla sancılı bir dönemden geçen CHP Karşıyaka’da İlçe Başkanı Karaege ilk büyük organizasyonunu birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi düzenleyerek gerçekleştirecek. Geçtiğimiz hafta AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın birlik ve beraberlik yemeğine ev sahipliği yapan Altınbalık Restoran'da gerçekleşecek geceye Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin de katılacak.

KESKİN'DEN DURAK'A SİTEM HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

KARAEGE: TAM KADRO SAHADA OLACAĞIZ
Kongre sürecinde ilçe örgütünde yaşanan parçalanmaya bir an önce son vermek isteyen Karaege, düzenleyeceği gecede örgütü bir araya getirecek. Sancılı bir süreç yaşadıklarını ancak geride bıraktıklarını ifade eden Karaege, “ Düzenleyeceğimiz geceyle birlikte birlik ve beraberliğimizi tam anlamıyla sağlayacağımızı düşünüyorum. Yerel seçimlere çok kısa bir zaman kaldı. Parti içi tartışmalara ayıracak zamanımız yok. Karşıyaka CHP için çok önemli bir ilçe. Dayanışma yemeğimizin ardından örgütün tam kadro sahada parti ve ülke geleceği için her zamanki gibi var güzüyle çalışacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Yemeğe Genel Başkan Yardımcımızın katılacak olması da bizim için ayrı bir gurur" dedi.

GÖZLER KESKİN VE DURAK DA OLACAK
Cuma günü düzenlenecek gecede gözler tartışmasız Genel Başkan Yardımcısı Keskin ve Belediye Başkanı Cevat Durak ikilisinde olacak.Şubat ayında İzmir’e yaptığı çıkarmada Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret eden Keskin kongre sonrası ilçeye tavır aldığı aldığı için ziyarette yer almayan Durak’a, “bazı arkadaşlarımızın kongrede yarıştıktan sonra istediği sonucu alamaması nedeniyle bugünkü toplantıya katılmaması beni yaraladı” mesajı göndermişti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin’in Cuma günü farklı ilçelerde de ziyaretler yapması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.