Dolar 34,1413
%0.13
Euro 37,9681
%-0.33
Altın 2.882,160
%0.25
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Bayraklı kıskandıracak

AK Parti Bayraklı kıskandıracak

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan uzun yıllardır Bayraklı Sevgi Yolu’nda bulunan ilçe başkanlığını Smyrna Bulvarı’na taşıyor.İl Başkanlığı gibi 500 metrekarelik bir alanı kapsayan yeni merkez de 3 toplantı salonu olacak. Aslan, “Herkesin rahatlıkla ulaşabileceği, çok sayıda insanın aynı anda ağırlanabileceği ,otopark sorunu olmayan bir yer arıyorduk. Yeni ilçe merkezinde 3 ayrı toplantı salonumuz olacak Açılışı Başbakanımıza yaptırmak istiyoruz. Kendisine isteğimizi ileteceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 06.05.2013 - 10:48
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Son genel seçimlerde Bayraklı’da birinci parti çıkan AK Parti’nin bu başarısını yerel seçimlerde de göstermesi için büyük ve kullanışlı bir ilçe binası arayışları sürdüren Ali Aslan muradına erdi.İlçe Başkanı Aslan uzun yıllardır Bayraklı Sevgi Yolu’nda bulunan ilçe binasını Smyrna Bulvarı’na taşıyor.İl Başkanlığı gibi 500 metrekarelik bir alanı kapsayan yeni merkez de 3 toplantı salonu olacak.

Bayraklı Teşkilatı’nda yaşanan sancılı süreç Merkez Karar Yürütme Kurulu’nun duruma el koymasıyla sonuçlanmış, Erdal Seyitler’in görevden el çektirilmesi sonrası Bayraklı Teşkilatı’nın yeni patronu AK Parti Bayraklı Grup Başkanvekili Ali Aslan olmuştu. Seyitler döneminde tadilattan geçirilen Sevgi Yolu’ndaki iki katlı binanın yetersiz olduğunu düşünen Aslan, AK Parti teşkilatlarının başlattığı modern ilçe binası modeline geçiyor. İlçe teşkilatını Bayraklı sınırları içinde yer alan ve İl Başkanlığı’nın bulunduğu Salhane İş Merkezi’ne taşınmayı düşünen Aslan’ın son kararı merkeze yönelik oldu.

OTOPARK SORUNU YOK 3 TOPLANTI SALONU VAR
Smyrna Bulvarı’nda 500 metrekarelik bir alanda karar kılan Aslan, ay sonunda açılışını yapacağı yeni ilçe binasının Türkiye’de örnek bir ilçe başkanlığı olacağını söyledi. Bayraklı İlçe Teşkilatı’nın yeni merkezinin Genel Merkez’in istediği ilçe binası modellerinin üstünde olduğunu belirten Aslan, “ Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Bayraklı’da son genel seçimlerde birinci parti çıktık. Yerel seçimlerde de ipi göğüslemek istiyoruz. Modern bir ilçe binasına ihtiyacımız vardı. Herkesin rahatlıkla ulaşabileceği, çok sayıda insanın aynı anda ağırlanabileceği ,otopark sorunu olmayan bir yer arıyorduk. Yeni ilçe merkezinde 3 ayrı toplantı salonumuz olacak. Aynı anda kadın kolları gençlik kolları ana kademe toplantı yapabilecek. Tadilata başladık ay sonunda yeni yerimize geçeceğiz. Açılışı Başbakanımıza yaptırmak istiyoruz. Kendisine isteğimizi ileteceğiz” dedi.

Yerel seçim sürecine girilirken AK Parti İzmir’de teşkilatlar modern ilçe merkezleri modeline geçişini sürdürüyor. Karşıyaka İlçe Başkanı kerem Ali Sürekli’nin başlattığı modern ilçe merkezi modeline daha sonra İl Başkanlığı geçmiş ve Salhane İş Merkezi’nde 500 metrekarelik 5 yıldızlı merkeze taşınmıştı. İl’den sonra Bornova ve Çiğli İlçe Teşkilatları da uzun yıllardır kullandıkları ilçe binalarının yerine daha modern merkezlere geçmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.