Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Buca adayları birlik beraberlik içinde

AK Parti Buca adayları birlik beraberlik içinde

Buca ilçe başkanı Neşat Arslan’nında katılımıyla Akparti Buca Belediye Başkan Aday adayları yemekte bir araya geldi. Yemeğe Mustafa Arslan, İsmet Çetinkaya, Aybar Uygur, , İsmail Bekiroğlu, Ayşe Neşe Edebali, Cafer Büyükalmus, Adnan Öztekin , Fikret Aktaş, Hasan Kılıçaslan, Muzaffer Güzelloğulları katıldı.

  • Ege Postası
  • 10.12.2013 - 13:12

İZMİR - Yemek ile ilgili konuşan Mustafa Arslan, Buca Aday adayları olarak sık sık biraraya geldiklerini, aramızda ciddi ve samimi bir birlik beraberlik olduğunu ve tüm aday adaylarının süreci gayet olgun ve olumlu sürdürdüklerini, Aday adayları olarak birlik ve beraberliğin yanında Buca’yı, Buca’nın sorunlarını ve çözüm önerilerimizi, seçim sürecini , izlenmesi gereken yol ve yöntemleri de masaya yatırıyor ve değerlendiriyoruz dedi

 

Yarışa başlarken, partimiz ne görev verirse yaparız diye hep birlikte yola çıktık, diyen Arslan, hepimiz aynı duyarlılığı göstermekteyiz. Hangi arkadaşımıza görev verilirse verilsin bugünler el ele, kol kola verme günüdür,  dostlukların, kardeşliklerin günüdür ve şimdi Buca’da daha güzel hizmet etmek için partimizi daha iyi yerlere getirme zamanıdır.

Aday adaylığı sürecinde tüm arkadaşlarımız memleketlerine hizmet için yola çıktı, partimizi bir adım daha ileriye götürmek için mücadele ediyoruz. Yarışın sonunda partimizin iradesi kimi uygun görürse hepimiz hep birlikte partimizin başarısı için mücadele edeceğiz. Bize düşen, adayımızın yanında olmak, omuz omuza mücadele etmek ve sandıktan çok iyi netice alarak çıkmaktır. Adayımız hangi arkadaşımız olursa olsun, tavrımız böyle olacaktır.

Buca ilçemiz 5 yıllık bir kayıp ve başarısız bir yönetim dönemi yaşamıştır. Buca’nın başta trafik olmak üzere çözülmesi gereken birçok sorunu vardır. Buca’ya Ak Belediyeciliğe ihtiyaç vardır. Bugün usulsüz haksız hukuksuz yönetimin sonucunda yargılanan ceza alan bir Belediye Başkanı bulunmaktadır. Buca’nın hak ettiği yönetim ve hizmet anlayışı kavuşacağı günler çok yakındır. Diyen Arslan, Buca Ak Parti yönetimi ile daha yaşanabilir bir kent olacaktır. Buca Ak Parti yönetimi ile marka kent Üniversite kenti olacaktır. Dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.