Dolar 34,1138
%0.05
Euro 38,1605
%0.18
Altın 2.873,950
%-0.04
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Karabağlar Körüklü’ye emanet

AK Parti Karabağlar Körüklü’ye emanet

AK Parti Karabağlar’da Erol Körüklü dönemi başladı.İlçe Başkanı Kadir Uçar ve yönetimin istifasıyla başlayan süreç sonrası Ankara’ya giden 5 isim arasında yer alan Karabağlar Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Körüklü’nün başkanlığını, Uçar Facebook’taki sayfasından duyurdu.

  • Ege Postası
  • 20.05.2013 - 13:43

SERCAN AVCI- HABER SERVİSİ â€“AK Parti Karabağlar’da yeni başkan belli oldu. Karabağlar Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Erol Körüklü, Genel Merkez tarafından başkanlığa atandı. İzmir’in en büyük ilçesi Karabağlar’da AK Parti İlçe Başkanı Kadir Uçar ve yönetiminin genel merkezin talimatı üzerine istifa etmesinin ardından yapılan temayül sonrası  Ankara’ya giden eski başkan Kadir Uçar, İl Yöneticisi Hüseyin Uzun, İlçe SKM Başkanı Ahmet Özeri, İlçe Yönetim Kurulu eski Üyesi Ahmet Tatar, Karabağlar Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Erol Körüklü Ankara'ya giderek Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem’le görüştü.Yapılan görüşmenin ardından Karabağlar Körüklü’ye emanet edildi.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU
Körüklü’nün başkanlığını eski başkan Uçar da duyurdu. Uçar Facebook’ta kendisine ait sayfasına “Karabaglar yeni ilçe Başkanımız sn Av.Erol Koruklu olmuştur. Herkese hayırlı olsun” diye yazdı.



AKAY BAŞARILAR DİLEDİ
AK PArti İl Başkanı Ömer Cİhat Akay, Karabağlar'da ilçe başkanlığına Körüklü'nün atanmasından sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi; " “Karabağlar ilçe teşkilatımızda yaşanan sıkıntıların kamuoyuna farklı şekilde yansıtılmış ve var olan sorunların hızlı bir şekilde çözümlenmesi için yapılan istişare sonucu, başta İlçe Başkanımız Kadir Uçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri istifa etmişti. Genel Merkezimizin hazırlanan raporlar değerlendirmesi sonucu, Karabağlar İlçe Başkanlığı’na Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Erol Körüklü atanmıştır. Karabağlar ilçemizde görev yapan eski ilçe Başkanımıza ve Yönetim Kurulu üyeleri arkadaşlarıma gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ediyor, Erol Körüklü arkadaşımıza yeni görevinde başarılar diliyorum.”

"DİNLERİNCE DİNLENSİNLER"
Körüklü Mayıs ayı belediye meclis toplantısında 1972 yılında idam edilen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan için “dinlerince dinlensinler” demiş ve CHP’nin sert tepkisiyle karşılaşmıştı.






Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.