Dolar 34,1204
%0.07
Euro 38,1131
%0.05
Altın 2.874,060
%-0.03
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da Dikencik'ten açıklama

Karabağlar'da Dikencik'ten açıklama

Detaylı bir açıklama yapan Aykut Dikencik merak edilen soruya yanıt verdi.

  • Ege Postası
  • 18.05.2013 - 14:30
 İZMİR – AK Parti Karabağlar’da Kadir Uçar ve yönetiminin görevden alınmasının ardından belirsizlik sürerken teşkilatın önde gelen isimlerinden Av.Aykut Dikencik’ten önemli açıklamalar geldi.

Karabağların siyasi bakımdan İzmir’in en stratejik ilçesi olduğuna vurgu yapan Dikencik, ilçe başkanlığı gibi bir hedefe odaklanmadığını, güçlü bir ilçe yönetiminin oluşmasına katkı koymak istediğini belirterek “Karabağlar’da siyasi, sosyal ve bölgesel dengeler diğer ilçelere oranla daha farklıdır ve stratejik bakımdan iyi analiz edilmesi gerekir. İlçe yönetimi oluşturulurken Karabağlar’ın siyasi dokusunu il başkanlığımız dikkate alacaktır. Sayın İl Başkanımız da güçlü bir yapının oluşturulması anlamında açıklamalarda bulunmuştur” dedi.
Adaylık için adı geçenlerin başarı sağlayabilecek kişiler olduğunun altını çizen Dikencik, “İlçe başkanlığına potansiyel aday olarak adı geçenlerin tamamı siyasi birikimleri, tecrübeleri ve vizyonlarıyla bu süreci başarıyla tamamlayacak birikime sahiptirler. Önümüzde yerel seçimler var ve Karabağlar ilçemiz bu anlamda önemli bir misyon üstlenecektir. Diğer ilçelerimize oranla daha güçlü bir operasyonel bir takımın sahada olması lazım. Karabağlar’da alan çalışması yapabilecek ve iyi organize olmuş bir ekibin oluşmasında bana düşün ne varsa yaparım. Birikimimi bu alanda kullanırım” sözlerine yer verdi.

Kırgınlığın teşkilata zarar verdiğini vurgulayan Dikencik, “Bu hem seçim hem de gelinen süreçte yaşanan bazı kırgınlıkları onaran bir yönetim olmalıdır. Ben bu fotoğraf karesinin içinde yada dışında da olsam katkımı koymaya hazırım. Adımın bazı arkadaşlarla birlikte ilçe başkanlığına geçmesi benim için ayrıca onurdur. Tekrar ediyorum benim ilçe başkanlığına odaklanma gibi bir hedefim yok sadece güçlü bir ilçe yapısının oluşturulması adına deneyimlerim var, onları paylaşmaya hazırım” ifadesini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.