Dolar 34,0789
%-0.05
Euro 38,0886
%-0.01
Altın 2.879,440
%0.15
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TÜMİAD’dan MHP İzmir’e nezaket ziyareti

TÜMİAD’dan MHP İzmir’e nezaket ziyareti

Tüm İşadamları Derneği (TÜMİAD) Başkanı Serap Önkol Özöktem ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

  • Ege Postası
  • 17.05.2013 - 12:40
İZMİR - Necat Karataş’ın makamında gerçekleşen ziyarette, gördükleri ilgi ve samimiyet için teşekkür eden Dernek Başkanı Özöktem, “Sanayici, esnaf ve sanatkarları, ticaret erbabını ve tarım üreticilerini bir araya getirerek bu grubun Türkiye ve Türk milleti yararına gelişmesini amaçlıyoruz. Ancak ülkenin bugünkü ekonomik koşullarında bu gelişme oldukça zor görünüyor. Hükümet kriz yok, IMF’ye borç bitti şeklinde açıklamalar yapsa da hepimiz ticaretin içinde insanlar olarak gerçeğin bu olmadığını biliyoruz. Borçlu yaşamaya alışkın bir toplum olma yolunda hızla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

“Vatandaşın parası nereye gidiyor, akıl sır ermiyor”

Sivil toplum kuruluşlarının, esnaf odalarının özellikle İzmir’de her alanda belirleyici bir noktada olduğunu, bu nedenle kendilerinden her zaman daha aktif ve ülke sorunlarına duyarlı olmalarını beklediklerini ifade eden Başkan Karataş sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkenin gelir ve giderini karşılaştırdığımızda, bu kadar özelleştirme ve vatandaştan toplanan vergiye baktığımızda devletin kasasında toplanan bu paranın nereye gittiğine akıl sır ermiyor. AKP Gençlik Kolları, IMF’ye borç bitti diyerek Fatiha okudu, gıyabi cenaze namazı kıldı. Bu şovu yapıyorsunuz ama diğer borçları nasıl açıklayacaksını? Devletin yalnızca IMF’ye borcu yok ki. Diğer taraftan, bugün ticaretle uğraşan bütün kesimlerin içinde bulunduğu darboğazı nasıl açıklayacakla? Bankalar ‘kapımıza gelme’ dese esnaf bir hafta bile ayakta duramaz halde. Aylık cirosunun iki üç katı kredi borcu olan esnaf var. Hiçbir AKP’linin ülke sorunlarıyla ilgili derdi tasası yok. Ülke uçuruma sürüklenirken onların tek derdi var: hangi ihaleden ne kadar pay alırız. CHP’ye bakıyorsunuz onlar da kuru bir muhalefet yapıyorlar.” Ziyaret, Özöktem’in dernek adına, Necat Karataş’a verdiği teşekkür plaketiyle sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.