Dolar 34,1146
%0.05
Euro 38,1286
%0.09
Altın 2.880,070
%0.18
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
DSP kan bankası değildir

DSP kan bankası değildir

Buca, Karşıyaka ve Çiğli İlçelerinden 150 DSP üyesi geçtiğimiz gün CHP İzmir İl Binasında düzenlenen bir törenle CHP’ye geçti. DSP İzmir İl Başkanı Selçuk Karakülçe yayınladığı yazılı bildiri ile olayı yalanladı.

  • Ege Postası
  • 17.05.2013 - 13:59
EGEPOSTASI- Karakülçe yapmış olduğu yazılı açıklamada, bahsi geçen 150 şahıs ile DSP arasında hiçbir ilişkinin olmadığına değindi ve CHP’ye çok ağır göndermede bulundu. Karakülçe, “Siyasi nezaketten ve terbiyeden yoksullukları bizi çokta şaşırtmamıştır. Kendi kanlarını üretemeyenlerin Demokratik Sol Parti’den taze kan aramaları, içine düştükleri aczi göstermesi açısından büyük ibretliktir” diye konuştu.

CHP'YE TAZE KAN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

“ARAŞTIRMA YAPTIK”
150 DSP üyesinin CHP’ye geçtiği haberinin ardından tüm ilçe ve il merkezinde araştırma yaptıklarını belirten Karakülçe, böyle bir istifanın söz konusu olmadığını ve bahsi geçen üyelerin partiyle alakalarının da bulunmadığını kaydetti. Karakülçe yaşanan olayların DSP’yi yıpratmaya yönelik olduğuna da vurgu yaptı.


“KENDİ KANLARINI ÜRETEMEYENLERİN…”

Ayrıca İl Başkanı Karakülçe, yapmış olduğu yazılı açıklamada CHP’ye de adeta ateş püskürdü. Karakülçe, “Bu davranışlarıyla siyasi nezaketten ve terbiyeden yoksullukları bizi çokta şaşırtmamıştır. Kendi kanlarını üretemeyenlerin Demokratik Sol Parti’den taze kan aramaları, içine düştükleri aczi göstermesi açısından büyük ibretliktir” diye konuştu…

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.