Dolar 34,1224
%0.07
Euro 38,1089
%0.04
Altın 2.873,000
%-0.07
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Aliağa’nın parti okulu projeleri bir bir hayat buluyor

CHP Aliağa’nın parti okulu projeleri bir bir hayat buluyor

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü’nün parti okulu projeleri devam ediyor. “İktidar yolu parti okulu” sloganıyla açılan ve parti içi kültür ve kimlik birliği yaratmak, partilileri ortak dil, ortak söylem ve ortak paydada buluşturmak, parti içi örgüt yapısını güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen parti okulu kapsamında ortaya çıkan birbirinden ilginç projeler de hayata geçiyor.

  • Ege Postası
  • 20.05.2013 - 09:33
İZMİR -Parti okulu çalışmasında ortaya çıkan projelerden biri de Aliağa’nın Bahçedere Köyü’nde hayat buldu. İlçeye 20 kilometre uzaklıkta bulunan yaklaşık 100 kişinin yaşadığı köy kabristanının bakımı yapıldı. Projenin gerçekleşmesinin ardından projeyi gerçekleştiren parti üyelerine köy haklı teşekkür etti. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın ve kadın kolları başkanı Özlem Bakır’ın da yer aldığı etkinlikte Köy Muhtarı Halil Şenoğlu projeyi gerçekleştiren CHP’lilere teşekkür etti. Köyün kadınları tarafından yoğun ilgi gören ilçe başkanı Özlem Şan Oğuzhan da kadınlara Atatürk ve Annesi Zübeyde Hanım’ın birlikte yer aldığı üzerinde ve “Bir kadın dünyayı değiştirebilir” çerçeveli resim hediye etti.


KÖY KABRİSTANININ BAKIMINI GERÇEKLEŞTİRDİLER

Genel merkezin üyelerin eğitilmesi amacıyla hayata geçirdiği parti okuluyla Aliağa’daki tüm üyeleri eğitimden geçirmeyi amaçladıklarını belirten CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan; “Yapılan eğitim çalışmaları sıradan ve klasik bir eğitim çalışması olmayıp her üyemizin mutlaka alması gereken eğitim. Eğitimler çerçevesinde çeşitli projeler de hayata geçirilmek durumunda. Bugüne kadar eğitim çalışmaları paralelinde, engellilere enstrüman çalmayı öğretme, engellilere tekerlekli sandalye temini, evlerinden çıkamayacak durumda olanların yaşlıların saç sakal tıraşı yapılaması saç bakımı, kültür mantarı yetiştiriciliği semineri, ağaç dikimi, zeytin toplama gibi çeşitli projeler de ortaya çıktı ve hayata geçti. Son olarak eğitim alan bir grup arkadaşımız da Bahçedere Köyü’müzün kabristanının bakımını gerçekleştirdi. Projede emeği geçen tüm partililerimizi tebrik ediyorum ve misafirperverlikleri nedeniyle de başta muhtarımız olmak üzere tüm köy halkına teşekkür ediyorum.” dedi

BAŞKAN OĞUZHAN “PARTİ İÇİNDE YÜKSELMENİN YOLU PARTİ OKULU”

“Parti okulu amacının hem örgüt yapısını güçlendirmek hem de üyelerin geliştirdiği projelerle vatandaşa yardımcı olmak, ayrıca sokakla ve seçmenle sürekli irtibat halinde olarak partimizi en iyi şekilde anlatmak” diyen Oğuzhan “Eğitim almak isteyen üyelerimiz ilçe örgütümüze müracaat edebilir. Eğitim çalışmalarını genel merkezimiz çok önemsiyor ve genel başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu ‘parti içinde yükselmenin yolu parti okuludur’ diyerek konuya verdiği önemi birçok kez vurgulamıştır. O nedenle parti organlarımızda yer almak isten üyelerimizin mutlaka katılması gerek bir eğitim ” dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.