Dolar 34,1264
%-0.03
Euro 38,0518
%0.36
Altın 2.888,980
%0.12
Bist-100 10.063,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti kırsala çıkarma yapacak

AK Parti kırsala çıkarma yapacak

AK Parti İzmir İl yönetimi yerel seçim öncesi kırsala çıkarma yapmaya hazırlanıyor. İl Başkanı Ömer Cihat Akay, bu haftadan başlayarak Bergama’nın 60 köyüne 7 grup halinde ziyaret edeceklerini açıkladı. Akay, köy ziyaretlerine Aydın Şengül, Ali Aşlık, Nesrin Ulema, Hamza Dağ, Rıfat Sait, Erdal Kalkan katılacağını dile getirdi.

  • Ege Postası
  • 31.01.2013 - 17:04
BURAK ÖZER/ HABER SERVİSİ- AK Parti kırsaldaki seçmenle buluşmak için harekete geçti. İzmir’in 600 köyüne 600 ekiple tek tek gitmek için çalışmalara başlayan il örgütü startı bu hafta sonu Bergama’dan verecek. “Bu Cumartesi saat 10’da Bergama’da kahvaltı ile başlıyoruz” hatırlatmasında bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay “Bizim ilçe divan toplantılarımız da var. Bunlara da yeni bir usul getiriyoruz. Hangi ilçeye vekilimiz ilçe divanına gidiyorsa mutlaka önce veya sonra o ilçenin bir köyünü ziyaret edecek. İlçelerimizin sorunlarını yerinde dinlemek istiyoruz” diye konuştu.

6 MİLLETVEKİLİ EŞLİK EDECEK
Ege Postası’na özel açıklamalarda bulunan Akay “ Bu haftadan başlamak üzere Cumartesi’den itibaren Bergama’nın yaklaşık 60 köyüne 7 grup halinde milletvekillerimizle beraber bir gezi tertip ettik. Sabah ilçede toplanacağız. Bize bir kahvaltı verecek. İlçenin sorunlarını öğreneceğiz. Daha sonra milletvekillerimizde ilçeden yanına birer kişi alarak köylerimize gideceğiz. Bu haftaki köylerimizin sayısı 58. İkinci haftadan itibaren Bergama’nın bütün köylerini dolaşacağız. Bergama’dan sonra da İzmir’in köye sahip olan bütün ilçelerini dolaşmak istiyoruz. Bu programı her yerde yapacağız. Amacımız İzmir’in 600 köyüne 600 ayrı ekiple gidip ziyaret etmek. Vatandaşın derdini sıkıntısını yerinde tespit etmek. Yerelde ve genelde çözülmesi gereken sorunları çözmek. Bunu geçtiğimiz aylarda münferit olarak yapıyorduk. Köylerimizin sorunlarını envanter halinde çıkartacağız. Bütünşehir yasasını köylerimize anlatacağız. Avantajları nelerdir anlatacağız” dedi.

CHP KARA KURU PROPAGANDA YAPIYOR
CHP’nin Bütünşehir yasasına yönelik tepkilerini hatırlatan Akay “Biliyorsunuz CHP kara kuru propaganda yapmak üzere köylerimizde bu büyükşehir yasası ile ilgili bir çok şeyler söylediler. Yasanın aleyhinde konuştular. Biz bunları yerinde ve anlatım şekli ile inşallah vatandaşa anlatmak istiyoruz. Bu bizim tabana ve köyler bazında yapacağımız ilk ziyaretimiz. Bundan sonraki haftalarda da devamlı bu programı devam ettireceğiz.
İzmir milletvekillerimizin hepsi ile yapacağız. Birinci ikinci bölge milletvekili olarak ayrım yaparak değil. Bölge ayrımı yapmıyoruz. Amacımız o köye milletvekili götürmek.Büyükşehir yasasını anlatacağız. Tarımda karşılaştıkları sorunları konuşacağız. Yer altı sularına sayaç bağlanması konusunda iptal edildiğini ertelendiğini anlatacağız. Bizzat yetkili ağızlardan duymalarını istiyoruz. Hangi ilçeye gidersek gidelim o ilçenin kaymakamıyla, orman müdürü ile vs. önceden toplantı yaparak köylerin sıkıntıları sorunları nelerdir onları öğreneceğiz. İlgili şahıslara aktararak da çözmek istiyoruz. Amacımız vatandaşın artık derdini ilgili kişiye birebir anlatmasıdır” diye konuştu. . Akay, köy ziyaretlerine Aydın Şengül, Ali Aşlık, Nesrin Ulema, Hamza Dağ, Rıfat Sait, Erdal Kalkan katılacağını dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.