Dolar 32,8540
%-0.06
Euro 35,1361
%-0.41
Altın 2.428,210
%-0.96
Bist-100 10.487,00
%-1.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Adalet Bakanı Ergin: Huzurun bölünmemesi için Hatay’a sahip çıkacağız

Adalet Bakanı Ergin: Huzurun bölünmemesi için Hatay’a sahip çıkacağız

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay’daki huzur ve barışın bölünmemesi için Hatay’a sahip çıkılacağını söyledi.    Adalet Bakanı Sadullah Ergin, bazı temaslarda bulunmak üzere geldiği memleketi Antakya’da STK temsilcileri...

  • Ege Postası
  • 09.06.2013 - 17:51
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay’daki huzur ve barışın bölünmemesi için Hatay’a sahip çıkılacağını söyledi.

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin, bazı temaslarda bulunmak üzere geldiği memleketi Antakya’da STK temsilcileri ile bir araya geldi. Bakan Ergin, basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bu coğrafyada huzursuzluk bu coğrafyada anarşi ve istenmeyen hadiselerin oluşmasına hep beraber gayret ederek müsaade etmeyeceğiz. Allah'ın izniyle.” dedi.

    Yaklaşık 3 saat süren toplantıda taleplerin tek tek not alındığını aktaran Ergin, “Yaklaşık 3 saati aşkın bir süredir burada Hatay’daki sivil toplum kuruluşlarının, sivil insiyatifin temsilcileri ile bir arada gelişmeleri değerlendirdik. Her bir katılımcının değerlendirmesi tespiti ayrı bir şekilde tarafımızdan not edildi. Ve birbirimizi anlama noktasında verimli bir çalışma yaptığımızı düşünüyorum. Kamunun hükümet unsurlarının devlet görevlilerinin bu süreçte yapabileceği çalışmalar STK’larımızın sivil inisiyatifin alacağı inisiyatifler konusunda değişik görüşler dile getirildi. Önemli ölçüde mutabık olduğumuz bir sonuca vardık ve herkes kendi üzerine düşen çalışmayı yapacak ve bu coğrafyada huzur ve barış içerisinde yaşayan Hataylılar bundan sonrada bu huzurlarını böldürtmemek için Hatay’ına sahip çıkacak. Ülkemize sahip çıkacağız. Şehrimize sahip çıkacağız Çocuklarımızın geleceğine sahip çıkacağız ve bu coğrafyada huzursuzluk bu coğrafyada anarşi ve istenmeyen hadiselerin oluşmasına hep beraber gayret ederek müsaade etmeyeceğiz. Allah’ın izniyle.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.