Dolar 32,7525
%-0.25
Euro 35,0851
%-0.54
Altın 2.450,330
%-0.3
Bist-100 10.648,00
%-0.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kafasından vurularak öldürülen kadın toprağa verildi

Kafasından vurularak öldürülen kadın toprağa verildi

İzmir'in Karabağlar ilçesinde evinde kafasından silahla vurularak ölmüş olarak bulunan Fatma İkibaş'ın (57) cenazesi toprağa verildi. İkibaş'ı eşinin öldürdüğü öne sürülürken "Bu da karımın kefen parası olsun." yazılı not...

  • Ege Postası
  • 09.06.2013 - 17:27
İzmir'in Karabağlar ilçesinde evinde kafasından silahla vurularak ölmüş olarak bulunan Fatma İkibaş'ın (57) cenazesi toprağa verildi. İkibaş'ı eşinin öldürdüğü öne sürülürken "Bu da karımın kefen parası olsun." yazılı not ve 400 TL para bulundu.

Olay, dün gece saat 01.00 sıralarında, Zaim Ağa Caddesi'nde yaşandı. Fatma İkibaş'ın eşi İbrahim İkibaş ile birlikte yaşadığı evden silah sesi geldiğini duyan komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, defalarca çalmasına rağmen kapı açılmayınca çilingir yardımıyla eve girdi. Polis ekipleri, içeriye girdiklerinde Fatma İkibaş'ın cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemede, İkibaş'ın kafasından silahla vurularak öldüğü belirlendi. Olay yerinde kadının eşi tarafından bırakıldığı öğrenilen, "Bu da karımın kefen parası olsun." yazılı bir not ve 400 TL para bulan ekipler, İbrahim İkibaş'a ulaşmaya çalıştı. Ancak kayıplara karışan İbrahim İkibaş henüz yakalanamezken Cinayet Bürosu ekipleri adamın peşine düştü.

Fatma İkibaş ile kocası İbrahim İkibaş'ın bir süre önce boşandıkları daha sonra ise yeniden evlendikleri ileri sürüldü. İlk eşinden bir kızı olan ve İbrahim İkibaş ile 5 yıl önce evlenen Fatma İkibaş'ın cenazesi ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Menderes ilçesi Oğlananası köyünde toprağa verildi. Cinayet Bürosu ekipleri zanlı koca İbrahim İkibaş'ı yakalama çalışmalarını sürdürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.