Dolar 34,1113
%0.28
Euro 38,1450
%0.23
Altın 2.869,100
%1.41
Bist-100 9.922,00
%-0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde MR cihazı hizmet vermeye başladı

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde MR cihazı hizmet vermeye başladı

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde olmadığı için hastaların üniversite ve şehir dışına gitmek zorunda kaldığı MR cihazının kurulumu tamamlanarak hizmet sokuldu. Hastalar hastanede cihazın olmaması nedeniyle yaklaşık 1,5 yıldır hastane...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 15:42
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde olmadığı için hastaların üniversite ve şehir dışına gitmek zorunda kaldığı MR cihazının kurulumu tamamlanarak hizmet sokuldu. Hastalar hastanede cihazın olmaması nedeniyle yaklaşık 1,5 yıldır hastane dışına gönderiliyordu.

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, MR’nin ihale işlemlerinin tamamlanmasının ardından kurulumunun yapılarak hizmet vermeye başladığını söyledi. Vatandaşların artık başka hastanelere gitmek zorunda kalmadığını, bu hizmetin hastane bünyesinde verilmeye başlandığını ifade eden Erenoğlu, MR cihazının kalitesi ve fonksiyonu açısından ülke genelinde 5 yerde olduğunu anlattı. Hastaneler bünyesinde bu cihazın sadece kendilerinde olduğunu belirten Erenoğlu, bunun dışında kanser hastalığının teşhis ve tedavisinde büyük fayda sağlayan nükleer tıp hizmetinin de bu hafta içerisinde hizmete gireceğini anlattı.

    Ayhan Erenoğlu, yoğun bakım yatak sayısını da 40’dan 50’ye çıkarmak istediklerini, hastanenin 20 milyon liralık gecikmiş borcunu da ödediklerini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.