Dolar 34,1870
%0.02
Euro 38,0379
%-0.15
Altın 2.907,430
%0.4
Bist-100 9.674,00
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ak Parti Karşıyaka kampa girdi

Ak Parti Karşıyaka kampa girdi

AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı, önümüzdeki yerel seçim sürecinin yol haritasını çizmek üzere, geçtiğimiz hafta sonu Çeşme’de kampa girdi. İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli yönetiminde Yürütme ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ve iki gün süren kampa, konuk olarak AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül de katıldı.

  • Ege Postası
  • 15.10.2012 - 18:22
İZMİR -Çeşme Ilıca Otel’de 2 oturum halinde toplam 10 saat süren kamp programında partililer, gerçekleştirilen toplantılarla yerel seçim sürecini değerlendirdi. Kampa katılan İzmir Milletvekili Aydın Şengül, programa katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Karşıyaka teşkilatımız çalışmalarıyla her zaman örnek teşkilatlarımızdan olmuştur. Bu kamp programında da düzenlenen toplantılarla yerel seçim sürecine yönelik güzel çalışmalar olacağını düşünüyorum. Çalışmaların sonunda Karşıyaka’da büyük değişimlerin yaşanacağına olan inancım sonsuzdur. Tüm çalışmalar için Karşıyaka İlçe Teşkilatına teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu. Teşkilata ‘rehavete kapılmayın’ uyarısında da bulunan Şengül, yakın zamanda kentsel dönüşüm toplantılarıyla Karşıyakalılarla yeniden birlikte olacağını söyledi.


AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli ise, teşkilat olarak göreve geldikleri günden bu güne, gerek teşkilat üyeleri gerek profesyonel yardımlarla yerel seçim hazırlıklarının özveriyle sürdürüldüğünü belirtti. Sürekli, “Teşkilat olarak kendimizi seçimlere en iyi şekilde hazırlamak üzere yola çıktık. Süreç erkene alınsın ya da alınmasın, hiç önemli değil. AK Parti Karşıyaka olarak seçime hazırız. Çalışmalarımız günden güne artarak devam ediyor. Ümit ediyorum ki hep beraber Karşıyaka’mızda başarıya ulaşacağız” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.