Dolar 34,1217
%0.04
Euro 38,2163
%0.13
Altın 2.922,880
%0.28
Bist-100 9.934,00
%-0.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Grubu vatandaşlarla bir araya geldi

Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Grubu vatandaşlarla bir araya geldi

Erzincan'da temaslarda bulunan Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Grubu, akademisyenlerle ve vatandaşlarla bir araya geldi. Erzincan temaslarında bulunan Akil İnsanlar Heyetin'e bir grup vatandaş tepki gösterdi. Yoğun güvenlik önlemi alan polis,...

  • Ege Postası
  • 03.05.2013 - 16:24
Erzincan'da temaslarda bulunan Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Grubu, akademisyenlerle ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Erzincan temaslarında bulunan Akil İnsanlar Heyetin'e bir grup vatandaş tepki gösterdi. Yoğun güvenlik önlemi alan polis, grubu sakinleştirerek dağıttı. Akil İnsanlar Heyeti, daha sonra vatandaşlarla çay ocağında sohbetlerine devam etti.

Çözüm sürecine katkı sağlamak ve halkın çözüm süreci ile ilgili düşüncelerini tespit etmek için 7 bölgede Akil İnsanlar Heyeti tarafından yürütülen çalışmalar içerisinde, Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Grubu Erzincan’a geldi. Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu'nda akademisyenlerle bir araya gelen Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Grubu üyeleri Mahmut Arslan, Ayhan Ogan, Zübeyde Teker, Can Paker, İzzettin Doğan, Abdurrahman Kurt ve Mehmet Uçan, Erzincan'da bulunan akademisyenlerle çözüm sürecini konuştular. Akademisyenlerin soru, görüş ve önerilerini dinleyen Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Grubu, daha sonra Camii Kebir’de cuma namazını kıldı. Heyet üyelerinden Mahmut Arslan, Ayhan Ogan ve Abdurrahman Kurt, namaz sonrası esnaf ile bir araya gelerek, görüş ve önerilerini dinlemek istedi. Esnaf ziyaretleri sırasında Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Grubu'ndan Mahmut Arslan, Ayhan Ogan ve Abdurrahman Kurt’a bir grup vatandaş tepki gösterdi. Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Grubu'na tepki gösteren vatandaşlar, araya polis ekiplerinin girmesinin ardından polis ekipleri tarafından sakinleştirilerek bölgeden uzaklaştırıldı.

Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Grubu, tepki gösteren vatandaşların bölgeden uzaklaştırılmasının ardından esnaf ve vatandaşlarla görüşerek, çözüm süreci hakkında vatandaşların görüşlerini aldı. Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Grubu vatandaşlar ve esnaf ile görüştükten sonra Erzincan'daki programlarına devam etti.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.