Dolar 32,7210
%0.5
Euro 35,4478
%0.43
Altın 2.488,010
%0.83
Bist-100 10.855,00
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arslan: Ayrım yok, hizmet var

Arslan: Ayrım yok, hizmet var

Çiğli’de seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan’a sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve derneklerden büyük destek geldi. İlk olarak Varto İçmeler Köyü Derneği’ni ziyaret eden Hasan Arslan, Tokat Derneği, Alevi-Yol Derneği ve Türkiye Komünist Partisi temsilcilerinin ziyaretlerini Çiğli’deki seçim koordinasyon merkezinde kabul etti. Desteklerinden dolayı parti temsilcileri ve dernek temsilcilerine teşekkürlerini sunan ve örgütlü toplumun önemine vurgu yapan Hasan Arslan, Çiğli’yi STK’lar ve derneklerle beraber yöneteceklerini ifade etti.

  • Ege Postası
  • 11.03.2014 - 10:14
Çiğli’yi İzmir’in kuzey yıldızı yapmak için çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, kendisini ziyaret eden birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi, dernek ve parti temsilcileri ile bir araya geldi, Çiğli’nin sorunlarını anlattı ve çözüm konusundaki projelerini paylaştı. EVKA- 2 Mahallesi Cem Evi’ni ziyaret eden Arslan, Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı İzmir Şubeleri temsilcileri ve Çağdaş Esnaf, Sanayici ve İşverenler Derneği İzmir Şubesi (ÇAĞSİAD) temsilcileri ile bir araya geldi ve Çiğli’nin geleceğine yönelik projelerini ve çalışmalarını katılımcılarla paylaştı.
ETNİK AYRIM YAPMADAN HİZMET
Çiğli’de göreve geldikten sonra demokratik çerçevede etnik ayrım gözetmeden hizmet vereceklerini vurgulayan Hasan Arslan, Çiğli’de yaşayan etnik kökenli vatandaşların kendi kültürlerini ve inançlarını yaşatabilmeleri konusunda gerekli alt yapıyı sağlayacaklarını, cem evi olmayan mahallelere cem evi, cami olmayan mahallelere cami yapacaklarını belirten Arslan, “ Bizim asli görevlerimizde de projelerimizde de halkımızın talepleri var, istekleri var. Belediye meclis üyelerimizi oluştururken de aynı şekilde bir etnik köken gözetmeden seçim yaptık ve görev verdik. Yerel yönetim anlayışımızın temelinde yerinde kişiler ile çözüm var” diye konuştu.
ERLER DERNEĞİNDEN BÜYÜK DESTEK
Yenigün TV’de Spor Tribünü Programı’nın canlı yayın konuğu olan Hasan Arslan programın ardından  Ali Er Mezrası Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Çiğli’nin sorunlarını dinleyen ve çözümü konusunda bilgiler veren Hasan Arslan, yeni kent planlarına yönelik açıklamalarda bulundu.  İzmir’in birçok mahallesinin dik yamaçlara kurulduğunu fakat çoğu yeni kent yerleşim yerlerinde sosyal alanların ve parkların bulunduğuna dikkat çeken Arslan, “ Gerçekleştireceğimiz yeni kent imar planları ile vatandaşlarımıza daha iyi sosyal yaşam alanları sunacağız” dedi.
FARKLILIKLAR DÖNEMİ
Daha sonra Ataşehir Mahallesi Burcu Kafe’de düzenlenen toplantıya katılan ve mahalle sakinleri ile  bir araya gelen Hasan Arslan,  yeni dönemin farklılıklar dönemi olacağını ve yerinde yönetim ile farkındalık yaratacaklarının altını çizdi. Arslan, “Eskiden belediye başkanlığı görevini yürütenler, güvenilir ve emin anlamına gelen Şehrül Emin derlermiş. Şimdi Çiğli’de bu göreve Hasan Arslan uygun görülüyor. Biz yerel yönetim olayına sadece yatırım olarak bakmıyoruz. Yatırımlar elbette olacak. Fakat bu yatırımlar insan odaklı yatırımlar olacak. Zaman zaman koku sorunu yaşıyoruz. Dere ıslahlarının yapılması ve koku sorununun çözülmesi önemli bir konu. Ulaşım önemli bir konu. Daha bir çok konu var önemli olan. Fakat hepsini göreve geldiğimizde masaya yatıracağız ve vatandaşımızla birlikte çözümleri konusunda uğraşacağız” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.