Dolar 34,0170
%-0.13
Euro 38,0638
%0.42
Altın 2.827,500
%0.88
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Artvin esnafı kardeşlik iftarı verdi

Artvin esnafı kardeşlik iftarı verdi

Artvin'in Çarşı Mahallesi İnönü Caddesi'nde bulunan esnaflar, birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekişmesi ve gelişmesi adına yine aynı mahallede bulunan ve Ramazan dolayısı ile şu an boş olan bir lokantada kardeşlik iftarı verdi.İnönü...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 21:47
Artvin'in Çarşı Mahallesi İnönü Caddesi'nde bulunan esnaflar, birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekişmesi ve gelişmesi adına yine aynı mahallede bulunan ve Ramazan dolayısı ile şu an boş olan bir lokantada kardeşlik iftarı verdi.

İnönü Caddesi esnaflarından berber Vehbi Yılmaz, "İnönü Caddesi'ndeki esnaflar olarak toplumda birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu zaten biliyorduk, bu yüzden esnaf arkadaşlarımızla geleneksel hale getirmeye çalıştığımız ve bu yıl 4.sünü düzenlediğimiz bu iftarı beraber organize ettik. Umarız birlik beraberlik adına tüm toplumumuza örnek olur." dedi.

Çarşı esnaflarından Erhan Demirel ise günümüzde birlik beraberliğin öneminin arttığına vurgu yaptı. Esnaf dostları ile beraber iftar yapmanın ayrı bir zevk olduğunu belirten Demirel, "Esnaflar olarak hepimiz iftarın bir ucundan tutarak kimimiz salatayı hazırlarken, kimimiz de yemekleri yapıyor, sadece iftarda değil, hazırlarken de birlik, beraberlik içinde oluyoruz." şeklinde duygularanı dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.