Dolar 33,9934
%-0.2
Euro 38,0346
%0.34
Altın 2.829,040
%0.93
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kargı Belediyesi'nin iftarında birlik beraberlik pekiştirildi

Kargı Belediyesi'nin iftarında birlik beraberlik pekiştirildi

Çorum'un Kargı Belediyesi’nin verdiği iftar birlik beraberlik pekiştirildi.Su Dünyası'nda düzenlenen yemeğe AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Kargı Kaymakamı Hakan Engin, Kargı Belediye Başkanı Mustafa Başpınar, Osmancık Belediye...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 21:18
Çorum'un Kargı Belediyesi’nin verdiği iftar birlik beraberlik pekiştirildi.

Su Dünyası'nda düzenlenen yemeğe AK Parti Çorum Milletvekili
Cahit Bağcı, Kargı Kaymakamı Hakan Engin, Kargı Belediye
Başkanı Mustafa Başpınar, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve vatandaşlar katıldı. Yemeğin ardından Kargı Müftüsü Bayram Çelik dua yaptı.

AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı, eski belediye başkanı Ahmet Hamdi Akpınar'ın vefatı ile buruk bir Ramazan yaşadıklarını söyledi. Bağcı, Akpınar'ın ailesi, yakınları ve ilçe halkına baş sağlığı diledi.
Bağcı, "Ramazan ayı, birlik ve beraberliğimizin zirveye çıktığı aydır. İftar sofraları da buna vesile oluyor. Paylaşmayı, kardeşliği ve bölüşmeyi bize gösteriyor.’’ diye konuştu.

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ise iftar sofralarının birlik ve beraberliğin simgesi olduğuna dikkat çekerek, "Ramazan'da düşmanlıklar, farklılıklar unutuluyor aynı sofra etrafında birlik ve beraberliğimiz için dua ediliyor. Ramazan’da birlik ve beraberliğin ayında yaşıyoruz. Bir ve beraber olarak iftar edelim birlik ve beraberlik içerisinde olalım." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.