Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aydın Şengül'den Kocaoğlu'na salvo

Aydın Şengül'den Kocaoğlu'na salvo

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Aziz Kocaoğlu’nun açıklamalarına sert cevap verdi. Aziz Kocaoğlu’nun seçim yaklaştığı için akıl hocalarından aldığı karar ile düğmeye bastığını söyleyen Şengül, “Yıllardır hiçbir şey üretmeyen Kocaoğlu, bu tür eylem ve söylemlerle kamuoyunu yanıltarak prim yapmaya çalışıyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 26.10.2013 - 17:19
İZMİR - Karayolları arazisi için yürüyüş yapan Aziz Kocaoğlu’nu eleştiren Şengül, “Sayın Kocaoğlu Bornova’daki araziyi imara açarken, Bergama’daki ağaçlar sökülürken neden eylem yapmadı. İstanbul’da başlayan gezi olaylarını kurtuluş olarak gördüler. İzmir’de yeni bir gezi yaratmaya çalışıyorlar. İzmir’den gezi çıkmaz. Orada bir rant varsa çıkıp açıklasınlar. Ağaç kesilecekse birlikte eylem yapalım. Ama ufak olayları abartıp, kendi beceriksizliklerini, söz verip yerine getirmediklerinin üzerlerini örtmeye çalışıyorlar” dedi.

 

Şengül şu ifadelerde bulundu:

Kentsel dönüşüm yasasını hazırlayan komisyonda yer alan birisi olarak söylüyorum, Sayın Kocaoğlu yanlış yapıyor. Kocaoğlu, kentsel dönüşüm yasası ile ilgili bilgiye sahip değil. Bürokratları kendisini yanıltıyor. Bir gün çok mahcup duruma düşecek. Hangi yasanın vatandaşın lehine olup olmadığını açıp okusun. Anlamıyorsa birileri anlatsın. Eğer bürokratları da anlatamıyorsa gelsin ben ona doğruları anlatıyım. Vatandaşın yüzde 100 rızasını alıp dönüşüm yapacağım diye açıklama yapıyor. Vatandaşın rızasını alamadığı için onları kamulaştırmaya tehdit eden ki? Kocaoğlu ilk önce tehdit etmeyi bıraksın. Vatandaşa 350 kira vermek mi yoksa 650 lira vermek mi lehin? Bu mu dayatmacılı?  İki yasa arasında çok fazla fark var. Bunlar kentsel dönüşümü ellerine yüzlerine bulaştıracaklar”

 

“SIKIYSA BAĞIMSIZ ADAY OL”

Kocaoğlu’nun “biz bu oyla geldik” sözlerini de eleştiren Şengül, “Yüreği yetiyorsa bağımsız aday olsun . Bakalım yüzde kaç oy olaca? Kellemi koltuğumuza alırız gibi lafları bıraksın. Ucuz siyaset yapmasın. Kendisini kahraman sanmasın . Kentin huzurunu  bozan birisi varsa o da Kocaoğlu., ne zaman susup ne zaman konuşacağını öğrenmeye başlasın. Hep bir şeyler biliyorum diyor. Ama bir şey açıklamıyor. Bildiği bir şey varsa çıkıp net bir şekilde konuşsun. Kocaoğlu yetersizliğini ses tonunun yükselterek, çamur atarak örtmeye çalışıyor” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.