Dolar 34,1508
%0.16
Euro 38,0059
%-0.23
Altın 2.881,450
%0.22
Bist-100 9.922,00
%0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan İsmet Yılmaz'dan Vali Kemelek'e baş sağlığı ziyareti

Bakan İsmet Yılmaz'dan Vali Kemelek'e baş sağlığı ziyareti

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek'in, babası Doğan Kemelek'in vefatını öğrenen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Vali Kemelek'e baş sağlığı ziyaretinde bulunmak için kente geldi.     İskilip ilçesinde yaşayan Kemelek'in...

  • Ege Postası
  • 28.09.2013 - 16:04
Sivas Valisi Zübeyir Kemelek'in, babası Doğan Kemelek'in vefatını öğrenen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Vali Kemelek'e baş sağlığı ziyaretinde bulunmak için kente geldi.

    İskilip ilçesinde yaşayan Kemelek'in evinin önüne gelen Bakan Yılmaz, baş sağlığı dilemesinin ardından diğer aile fertleri ile de görüşerek taziyelerini iletti. Daha sonra Doğan Kemelek için okunan Kuran-ı Kerim'i dinleyen Yılmaz, bazı vatandaşların sorunlarını dinledi.

    Taziye esnasında Bakan Yılmaz'a Sivas Valisi Zübeyir Kemelek'in yanı sıra Çorum Valisi Sabri Başköy, Ak Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Tokat Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hacı İlbaş, Çorum Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ahmet Çelik, Çorum İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, İskilip Kaymakamı Şuayip Gürsoy ve İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer eşlik etti.

    Burada bir süre daha bekleyen Bakan Yılmaz, Kemelek'in yakınları ve vatandaşlarla tokalaştıktan sonra İskilip'ten ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.