Dolar 34,1518
%0.16
Euro 38,0586
%-0.09
Altın 2.888,510
%0.47
Bist-100 9.899,00
%-0.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İki aydır aranan oto hırsızlarına jandarmadan suçüstü

İki aydır aranan oto hırsızlarına jandarmadan suçüstü

Mersin'in Silifke ilçesinin sahil beldelerinde yazlıkçıların ve yerli turistlerin otomobillerinin camını kırarak araç içerisindeki telefon, cüzdan, oto teybi, kıyafet, fotoğraf makinesi gibi değerli eşyaları çalan biri kadın 4 hırsız...

  • Ege Postası
  • 28.09.2013 - 15:43
Mersin'in Silifke ilçesinin sahil beldelerinde yazlıkçıların ve yerli turistlerin otomobillerinin camını kırarak araç içerisindeki telefon, cüzdan, oto teybi, kıyafet, fotoğraf makinesi gibi değerli eşyaları çalan biri kadın 4 hırsız yakalandı. Yaz ayları boyunca tatilcilerin kabusu haline gelen oto hırsızları, jandarma ekiplerinin dikkati sonucu suçüstü yakalandı.

Adana nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenilen H.Ç. (24) ve eşi Y.Ç. (26), akrabaları F.Ç. (16) ile S.Ç. (21) isimli şahıslar, Narlıkuyu beldesinde 33 D 3620 plakalı otomobiller ile Narlıkuyu beldesine tatile gelen 07 YD 466 plakalı otomobilin sahibi Ali A. ve eşi deniz kenarında bulunduğu sırada, kendilerinden çok uzakta olmayan araçlarının soyulduğunu, jandarma ekipleri söyleyince öğrendi. Jandarma ekipleri, araçla kaçmakta olan kişileri uzaktan fark etti. Kısa süreli takip sırasında araçtan yola eşyalar atıldığını gören jandarma ekipleri hırsızları kıskıvrak yakaladı.

Araçta bulunan kadın hırsız Y.Ç., yanındaki 5 yaşındaki oğlu ile birlikte jandarma ekiplerine, kendilerinin hırsızlık yapmadıklarını, aşiret olduklarını söylese de yola attıkları cüzdan ve araç içerisinden çıkan çalıntı malları görünce itiraz edemedi. Şahin marka otomobilde yapılan uzun arama sonucunda ele geçen çalıntı mallar sahiplerine teslim edildi. Zanlılar, yapılan sorgularının ardından Silifke Adliyesi'ne sevk edildi. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.