Dolar 34,1494
%0.04
Euro 37,9713
%0.15
Altın 2.887,030
%0.06
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan bina yıkımına katıldı

Bakan bina yıkımına katıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm kapsamında Karşıyaka İlçesi Girne Caddesi üzerinde bulanan binanın yıkımına katıldı.Yıkım çalışmalarını bizzat yöneten Bakan Bayraktar, “Vatandaş kendisi yıktırıyor yaptırıyor. Biz gereken desteği veriyoruz. Ama İzmir’de yeterli katılım yok. Bu katılımın biraz daha fazla olmasını istiyoruz” dedi.

  • Ege Postası
  • 10.05.2013 - 20:05
İZMİR-  Bostanlı’da “yatık binalar” ile ilgili olarak vatandaşların gereken başvuruyu yapması halinde her türlü desteği vereceklerin belirten Bayraktar, “Oradaki vatandaşlar biraz anlayış bekliyoruz. Gereken başvuruyu yaptıklarında destek vereceğiz. Orada kentsel dönüşüm kullanarak farklı hesaplar yapma peşinde oldukları için Karşıyaka Belediyesi Durak ile konuşup oradaki sorunu çözeceğiz” diye konuştu.

Vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Bakan Bayraktar, tek tek fotoğraf çektirdi. Bir kadının “İzmir’i yeniliyorsunuz görüyoruz” sözlerine üzerine Bakan Bayraktar, “İzmir değiştireceğiz ve yenileyeceğiz bunu yaparken dualarınıza ihtiyacımız var” dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.